Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Újraindul a hatolykai fürdő

Újraindul a hatolykai fürdő Kovászna megye

Hosszas szünet után újraindul a gyógykezelés a hatolykai gyógyfürdőben. A létesítményben kihasználták a karanténos periódust, és részben felújították. A szigorítás nem kedvezett, mert a fürdő épp kezdett népszerű lenni.

Hirdetés
Hirdetés

Tusa Levente, Szentkatolna polgármestere elmondta: nem jöttek jól a szigorítások a feredőnek, hiszen amúgy is a pénzben szűkölködő önkormányzat kell adjon pénzt a létesítményt kezelő egyesületnek. De muszáj, nem lehet veszni hagyni az egyedi kezelőközpontot, ahol a fürdővíz által megszínezett kádakat kicserélték, mi több, pezsgőfürdős kádakat is szereltek be.

A fürdő egy hét múlva nyílik meg, jelenleg még zajlanak a felújítások. Ügyvezetője, Szőke Zsolt elmondta: az emeleti részén hat szobában lehet megszállni, az árak jóval a piaci átlag alatt vannak. A mofetta semmit nem veszített erejéből, a gázállást szappanbuborékokkal ellenőrizte az adminisztrátor, nagyon látványos volt, ahogy a szappangömbök leülepedtek a gázrétegre. Sajnos, menetrendszerű buszjárat nincs a létesítményhez, a kezelésre vágyóknak maguknak kell megoldaniuk az oda-vissza utazást. A fürdőt korábban havonta 300-400 ember kereste fel kezelés végett. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások