Felhívás!

FRISSÍTVE: Újabb koronavírusos eset Háromszéken

FRISSÍTVE: Újabb koronavírusos eset Háromszéken Kovászna megye

Újabb koronavírusos esetet diagnosztizáltak csütörtökön Háromszéken. A második fertőzött a szerdán azonosított kovásznai nő férje.

Az 53 éves férfi Trentinoból, Olaszországból érkezett haza március 8-án és otthoni elkülönítésben volt – közölte a Stratégiai Kommunikációs Központ.

Mint arról beszámoltunk szerdán egy 53 éves kovásznai nőnél mutatták ki a koronavírus-fertőzést. Akkor a férjétől és fiától is mintát vettek, csütörtökre pedig beigazolódott, hogy a férj is elkapta a betegséget.

A hatóságok járványtani vizsgálatot indítottak, hogy feltérképezzék azokat a személyeket, akikkel a házaspár kapcsolatba került. A Kovászna megyei prefektusi hivatal tájékoztatási szerint eddig három ilyen személyt azonosítottak, tőlük biológiai mintát vettek és brassói járványügyi kórházba küldték elemzésre.

Kovászna megyében jelenleg négy személy van intézményes karanténban, 83-an pedig otthoni elkülönítésben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 13., 18:41
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Két dolog derülhet ki =1., Nem voltak fertőzöttek (megnyugtatnak), vagy 2.,Álmodtátok (a kivizsgálók is olyanok, mint a bűnösök) az egészet.

 • User
  Dátum: 2020. március 14., 9:08
  ÉRTÉKELÉS: 18

  A sajtóból értesültünk, sepsi és sláger rádió hozzászólásaiból, hogy hol dolgozik a Kolozsvárra szállított nő!Az intézmény vezetője az (állategészségügyi igazgatóság és élelmiszerbiztonság )ahol a nő dolgozik még semmilyen nyilatkozatot nem adott ki,hogy kivel lépett kapcsolatban az állatorvosnő!Pedig máskor címlapon volt a sajtóban a főállatorvos, még a szirénát is elindította a vállalati autóján!!!! Állítólag a hölgy még munkában is ment, március 8-a után! Tehát semmiképp sem tartotta be a karantént!!!!! Mit takargatnak , miért titkoloznak?!Szőnyeg alá akarják seperni az igazságot , mint ahogyan annyiszor tették?!