Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Új fekvőrendőrök

Új fekvőrendőrök Kovászna megye

Aki a megyeszékhelyen jár-kel (helyenként csetlik-botlik, zökken vagy éppen kerül), maga is örvendezhet, mennyi munkálat zajlik az utcákon: hol még a földalatti hálózatokkal dolgoznak a különböző cégek, hol már az utolsó simításokat végzik. Antal Árpád csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt az aktuális munkálatokról.

A Puskás Tivadar utcában az esővíz-elvezetés rendszerének kiépítése közben ütköztek különböző csatlakozókba, míg a másik szakaszán az energiaszolgáltatók beavatkozására várnak, itt tehát jelenleg nincs látványos haladás. Az Ág utcában hamarosan aszfaltozhatnak, jelenleg még a Császár Bálint és Bánki Donát utcák közötti szakaszon az út első alaprétegét terítik el. A Császár Bálint és a Füzes utcák között még a föld alatti hálózatokkal dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés

A Domb utcában viszont már elterítették a koptatóréteget is, következik a zöldövezetek kialakítása, a parkolók felfestése. Az Sepsi útépítő cég azonban másutt is festi az útjelzéseket, biciklisávokat, parkolósávokat, az Olt utcában javítják a járdát, másutt szegélykövezés folyik.

Több helyre kért a lakosság fekvőrendőröket, egy újat már elhelyeztek a Tavasz és a Rózsa utcák kereszteződésénél, továbbiak is sorra kerülnek majd – ígérte a polgármester.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük