Felhívás!

Új falufelelős Szotyorban

Új falufelelős Szotyorban Kovászna megye

A Magyar Polgári Pártnak (MPP) ismét van képviselője a sepsiszentgyörgyi tanácsban – mondták el a szervezet sajtóértekezletén. Miklós András Szotyor képviselőjeként vesz részt a testület rendes havi ülésein.

Igaz ugyan, hogy falufelelősként nincs szavazati joga, de információkat kaphat, és közvetítheti a falu gondjait a városvezetés fele – mondta el Kulcsár-Terza József, az MPP megyei elnöke. Az új falufelelőst egy meglehetősen „viharos” gyűlésen választották meg április elején, amilyenhez hasonlóra, azt remélik, a „közeljövőben nem kerül sor”.
Miklós András a nyolc éve tervezett halottas ház megépítését, valamint a szintén „elakadt” csatornahálózat kialakítását jelölte meg fő feladatának. Ez utóbbi annál is bonyolultabb, mert a porták és az út között sok helyen egyszerűen nincs hely a csatornának. Vannak olyan feladatok is, amelyek nem kerülnek pénzbe.

– A faluközösség újraépítése nem költségvetés kérdése. Azt gondolom, ehhez egyházgondnokként már eddig is hozzájárultam. Ezen kívül új alapokra helyezzük az Alsónánával és Kisbucsával kötött testvértelepülési kapcsolatot is – nyilatkozta lapunknak.
A falufelelős azt mondja: MPP-s volta miatt „semmilyen fenntartást” nem tapasztalt a városvezetés részéről.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.