Felhívás!

Ügyeskedtek a szentléleki fiatalok

Ügyeskedtek a szentléleki fiatalok Kovászna megye

Már két hétvégén dolgoztak a Szentléleki Ifjúsági Szervezet (SZISZ) és a község önkéntesei, hogy újrafessék a település központjától nem messze található játszótér kerítését. Idáig jól haladtak, azonban még maradt munka, a hét végére ismét várnak minden tevékenykedni vágyó kezet.

Eddig sikerült lefesteni a park kerítésének több mint felét, de a munkának még nincs vége, azonban a fiatalok és a lelkes önkéntesek igazán élvezik ezeket a csapatépítő programokat, és ezáltal még a falu is szépül. A munkafolyamat nem egyszerű, hiszen először le kell drótkefével tisztítani a kerítést, azt követően kezdődik csak a festés. Eddig 130 métert sikerült újrafesteni, ahhoz, hogy szombaton elvégezzék a munkát, még több embert várnak segíteni.

Az önkéntesek pihenésképpen zsíros kenyeret fogyaszthattak a Csabi üzlet támogatásával, valamint meleg kürtőskalácsot Szabó Csaba jóvoltából. Hodor Enikő almástésztát, meleg kávét és teát vitt a munkálkodóknak. Az akciót a helyi ifjúsági szervezet szervezi, az ő ötletük, hogy szebbé tegyék a község különböző pontjait, a kellékeket az önkormányzat biztosítja. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.