Felhívás!

Turisták is igényelték

Turisták is igényelték Kovászna megye

Pénteken Gyerő József, Kovászna város polgármestere ünnepélyes keretek között átadta a helyi forrásokból felújított vajnafalvi ifjúsági parkot.

A helyi románság, magyarság képviselői, tanácsosok és néhány turista jelenlétében megtartott ünnepségen Gyerő József elmondta: a szóban forgó 400 méter hosszú park – ahová többek között 50 padot és 30 szemeteskukát szereltek – felújítása közel 1 millió lejbe került. Ennek költségeit önerőből fedezte az önkormányzat az előző évekből megmaradt költségvetési többletből. Az elöljáró megjegyezte, az önkormányzatnak egyformán fontos fejlesztési szempontból a város minden része, majd felsorolta azokat a megvalósításokat, amiket sikerült az elmúlt időszakban elvégezni, pl. a járdák építését, a közvilágítás fejlesztését és bővítését, a patak menti korlátok felszerelését stb. Szót ejtett a kivitelezés előtt álló munkálatokról is, mint az orvosi rendelő felújítása.
Tabalai Gheorghe helyi tanácsos köszönetet mondott a polgármesternek, illetve a testületnek, amiért jóváhagyták a park felújítását, mely szerinte turisztikailag is fontos része a városnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.