Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

FRISSÍTVE: Túlméretes szállítmány halad át Kovászna megyén

FRISSÍTVE: Túlméretes szállítmány halad át Kovászna megyén Kovászna megye

Egy Csíkszereda felé tartó túlméretes szállítmány halad át Kovászna megyén, nehezítve a közlekedést – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság. 

A szállítmány kedden 14 óra körül lépett be a megyébe Ojtoznál, biztonságos áthaladásáról a közlekedési rendőrség munkatársai gondoskodnak – mondta el Radu Stroe szóvivő.

A rakomány pellettároló silókból áll, útvonalán korlátozzák a 3,5 tonnánál nagyobb összsúlyú járművek közlekedését. Mivel különleges szállítmányról van szó, amelynek haladását több tényező befolyásolja, nem lehet pontosan előre jelezni, hogy meddig lesznek érvényben a forgalmi korlátozások – tette hozzá Radu Stroe.

FRISSÍTÉS: Szerdán is folytatódnak korlátozások

A szerdai nap folyamán a túlsúlyos szállítmány Bereckből indulva folytatja útját a 11-es országúton Kézdivásárhely-, majd Maksa irányába.

Az érintett útvonal további forgalmi korlátozások várhatók – hívja fel a figyelmet a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök arra kérik a forgalomban résztvevőket, hogy legyenek figyelmesek, sebességüket pedig igazítsák az időjárási körülményekhez, illetve az útviszonyokhoz.

A konvoj déli egy óra körül érte el Kézdivásárhelyt, innen halad tovább a rétyi keresztút irányába. A 11-es országút teljes forgalmát a Réty – Kovászna – Kézdivásárhely útvonalra terelték. A közlekedés 16 óra körül állt helyre az országúton.

FRISSÍTÉS 2: Csütörtökön Sepsiszentgyörgy környékén halad a konvoj

A megyei rendőrség közlése szerint csütörtök reggel a konvoj Réty irányából Kökös felé folytatja útját. Az említett útszakaszról a Kökös – Sepsiszentgyörgy – Réty útvonalra terelik a forgalmat.

A déli órákban a szállítmány elérte Sepsiszentgyörgyöt, a megyeszékhelyről Málnás irányába halad tovább.

forrás: Kovászna megyei rendőr-főkapitányság

FRISSÍTÉS 3: Pénteken elhagyja a megyét a szállítmány

Pénteken a túlméretes szállítmány Málnásról indulva a megyehatár irányába halad tovább, a 12-es országúton – közölte a rendőrség. A forgalmat a konvoj elhaladásáig a Sepsibükszád – Kézdivásárhely – Sepsiszentgyörgy útvonalra terelik.

fotó: Carmen Laslau/Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások