A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Tragédia Zágonban

Tragédia Zágonban Kovászna megye

Szerda délelőtt a polgármesteri hivatalban, 51 éves korában szívinfarktusban elhunyt Dima Levente, Zágon község alpolgármestere.
Dima Levente 1967. november 29-én született Zágonban, 2004 óta tagja a helyi RMDSZ-es testületnek, és ő töltötte be az elnöki tisztséget is a zágoni RMDSZ-ben. 34 évet dolgozott az állami és a zágoni magánerdészetnél. Idén áprilisban választották meg Zágon község alpolgármesterének, miután elődje – a PNL-s Cozneaun Nicolae, aki 12 évig volt alpolgármester – egészségügyi okok miatt lemondott a tisztségről.
Kis József zágoni polgármester elmondta: a tragikus vég az irodában érte az alpolgármestert, akire hirtelen rosszullét tört rá, és már a mentők sem segíthettek rajta. Az elöljáró nagyon fájlalja segédje elvesztését, mert mint mondta, nem csak egy jó munkatársat, hanem egy jó embert és egy tenni akaró személy is elveszített a község.
Megtudtuk, az RMDSZ-es többségi tanácsból (8 RMDSZ, 1 független, 2 PSD, 1 ALDE, 3 PNL) minél előbb alpolgármestert szeretnének nevesíteni. Hogy melyik párt színeiből, az még a jövő titka. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.