A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Tíz helyre közel százan

Tíz helyre közel százan Kovászna megye

Kovászna megyében is népszerűek a rendőri „külsős” állások. Arra is rákérdeztünk, melyik volt a legkeresettebb, legnépszerűbb munkakör év elején.

Országos szinten is túljelentkezés észlelhető a megyei rendőrkapitányságok által januárban meghirdetett állásokra, amelyekre külsős szakembereket keresnek. Összesen 770 álláslehetőséget hirdettek meg, miközben csupán a szomszédos Hargita megyében 21 állásra 275 személy nyújtotta be a jelentkezési iratcsomóját. Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrkapitányág szóvivője szerint 62-en a két humánerőforrás-szakértői állásra, 46-an a humánerőforrás-menedzser tiszti beosztásra jelentkeztek.

Tolvaj-Marin Nicoleta, a Kovászna megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, Háromszéken tíz állást hirdettek meg ebben a „körben”, és ezekre közel 100 személy jelentkezett. A legnépszerűbbnek nálunk a könyvelői (pénzügyi szakemberi) munkakör bizonyult, erre tették le a legtöbben a jelentkezési iratcsomójukat, de kommunikációs, logisztikai szakembereket, titkárnőt is kerestek az egyenruhások.

 

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.