Hirdetés
Hirdetés

Tiszta környezettel pózolni

Tiszta környezettel pózolni Kovászna megye

Az internetes kihívások nem mindig negatív végkicsengésűek, vannak köztük közösségépítők is, akárcsak az újonnan megjelent TrashTag Challenge, aminek a lényege, hogy minél több szemetet kell önkéntesen feltakarítani, majd egyet szelfizni vele. Ehhez egy kézdivásárhelyi személy is csatlakozott.
Hirdetés
Hirdetés

Míg a jeges vödrös kihívás hideg vizes zuhanyba, a Kiki-féle mozgó autó melletti táncolás gyakran balesetbe vagy büntetésbe torkollott, addig a TrashTag építeni próbál. Mint a többi hasonló kihívás, ez is az interneten terjed, és vonzza a fiatal generációt. Ennek képviselői közterületen összegyűlt szemetet fotóznak le, majd miután feltakarították, ugyanígy lefotózzák a megtisztult helyét is.

Ez a jelenség a céhes városba is eljutott, ahol egy nevét nem vállaló önkéntes csatlakozott a TrashTaghez, ő a Fortyogó környékén rakott rendet.
– Sajnos, sokan vannak, akiket nem érdekel, hogy a szemetet hova dobják el, és ezzel rombolják a környezetet. Kézdivásárhelyen a fiatalok egyik legkedveltebb helye most már másképp néz ki: nagyjából kétórai munkával tíz darab 120 literes szemetes zsákot sikerült megtölteni. Szeretnénk, ha ezt a divatban levő kihívást mások is vállalnák – bátorít a TrashTagre a céhes városi fiatal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások