Felhívás!

Tegyünk Kézdiszékért!

Sokan találkozhattak Kézdivásárhelyen, március 15-én a Tegyünk Kézdiszékért! nevet viselő civil szerveződés szórólapjával, a kezdeményezés alapvető jellemzői, hogy teljes mértékben politikamentes, és minden érdeklődő előtt nyitott.

Minden kézdiszéki polgárt igyekszik megszólítani, bevonni, annak érdekében, hogy ki-ki saját képzettsége, szakterülete, ötletei révén tehessen azért, hogy mindannyiunknak igazi otthonunk lehessen ez a kistérség.

Egyik első tevékenységként kirakatversenyt hirdetnek, mivel sajnos a mai Kézdivásárhely kirakatai, cégtáblái, feliratai gyakran jellegtelenek, sablonosak, mi több, helyesírási hibákkal vannak tele.
Játékra hívják fel az üzleteket: öltöztessék tavaszi, húsvéti díszbe a kirakatokat! Legyen szempont az eredetiség, a bolt jellegéhez való alkalmazkodás, a minél kevesebb giccs – mutassuk meg, hogy kisvárosnak is lehet nagyvárosi arculata!

Mindezt az erőfeszítést (azon túl, hogy bizonyára jó vásárlócsalogató lesz) díjazzák is, két kategóriában: a Facebook közösségi oldalon gyűjtött kedvelések, illetve a zsűri által legszebbnek, legízlésesebbnek ítélt kirakatok kiötlői is négyszemélyes vacsorával ünnepelhetnek a Jazz Bisztróban, Hegedűs Ferenc felajánlásából. Falvakból is várják a jelentkezőket.

A versenyre benevezni március 29-én éjfélig lehet, a pályázó kirakatról készített fénykép beküldésével a tegyunkkezdiszekert@gmail.com címre. A verseny április 6-án 18 órakor zárul, eredményhirdetés ugyancsak április 6., 19 óra. Aki pedig a szerveződés tevékenységébe kapcsolódna be, az a 0732.950.670-es telefonszámon, illetve az említett e-mail-címen érdeklődhet, valamint a Tegyünk Kézdiszékért Facebook-oldalon tájékozódhat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.