Felhívás!

Tartalmas tanácsülés

Tartalmas tanácsülés Kovászna megye

Tizenegy napirendi pontból álló, tartalmas tanácsülés volt csütörtökön Baróton. Többek között a tanintézményeknél zajló igazgatói versenyvizsgák március 16–25. közötti szóbeli szakaszaira kellett kinevezzenek egy-egy tagot a vizsgabizottságokba.

A Gaál Mózes-iskola vizsgáztató bizottságába Ágoston István orvost nevesítették, helyetteséül pedig Asztalos Attila-Lajos helyi képviselőt. A Cimbora napközihez Cséki Pétert, helyetteséül Bogyor Máté Dalma képviselőket nevezte ki a polgármester. Aztán státuszjegyzéket módosítottak a kórháznál, az újszülött osztályon felszámoltak egy rezidens orvosi állást, ugyanott létrehoztak egy szakorvos állást.
A baróti bölcsődének struktúraként a Cimbora Napközi Otthonhoz való csatolásáról is döntöttek, telekhatár-módosítást fogadtak el Bodosban a város és a helyi közbirtokosság között, jóváhagyták az egyesületek idei támogatásának módszertanát, valamint az egyházak támogatására szánt pénz elosztási szabályzatát, elfogadták Kovászna megye hulladékgazdálkodási stratégiáját.

Az Aquacov Közösségfejlesztő Egyesülettel való kapcsolattartásra Szakács László alpolgármestert nevezték ki, bevették a város költségvetésébe az államtól érkezett iskolai fejkvóta-pénzt, melyből 16600 lejt beruházásra, 711 ezer lejt általános anyagköltségekre szánnak. Továbbá döntöttek a kórháznak adminisztrálásba adott épületek leltári értékeiről is. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.