Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Széthúzás helyett

Széthúzás helyett Kovászna megye

Választmányi ülésen nevesítette a községi RMDSZ Vargyason a soron következő önkormányzati választásokra a polgármester-jelöltet. Az ülésen jelen voltak az RMDSZ erdővidéki és megyei vezetői is. A széthúzás helyett az összefogás mellett döntöttek a helyiek, a polgármesteri tisztségre Imets Lajos, korábbi EMNP-s alpolgármestert nevesítették.

Hirdetés
Hirdetés

Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke kiemelte: „Minden jó ügy mellett kiálltunk, minden megyebeli polgármester elképzelését támogattuk politikai színezettől függetlenül. Sajnos, az elmúlt ciklusban Vargyasról semmilyen életképes elképzelés, kérés vagy igény nem érkezett, és ez látszik is a községen. Megállt az élet, megállt a fejlődés a településen, ezen akarunk változtatni. Tudjuk, hogy a helyiek nagyobb közbiztonságot akarnak, és ezért az összefogást támogatják. Imets Lajos alpolgármesterként már bizonyított, meggyőződésem, hogy jó vezetője lesz a településnek, közösen a fejlődés útjára tudjuk vinni Vargyast.”

Imets Lajos polgármesterjelölt kiemelte: „Közösen kell dolgoznunk a községért, saját magunk tapasztalhattuk, hogy mire vezet a széthúzás. Egy út van számunkra, azt mondhatom, hogy összefogásra vagyunk ítélve. Az RMDSZ-nek van helyi, megyei és országos képviselete, ez a járható út számunkra. A következő időszakban házról házra fogunk járni, hogy mindenkinek a támogatását kérjük. Vargyas többet érdemel.” 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások