Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Szeptemberi Com’ON

A szeptember lezárásaképp színes, mozgalmas és társasági programok valósulnak meg Sepsiszentgyörgyön. Az eddigi innovatív kezdeményezések sikerei után ismét számos izgalom várja az érdeklődőket, de most a mozgásé a főszerep.

Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 17-én társasjáték-estre került sor a Zamat kávéházban a Prizacsapat szervezésében. Az eseményen a fiatalok a stratégiai, illetve a logikus gondolkodásukat, valamint kommunikációs készségeiket fejleszthették. Ugyancsak lezárult a Com’ON and Run kezdeményezés, melynek keretében a négyhetes edzéstervet 31-en sikeresen végigvitték, illetve 24-en teljesítették a 10 km távot a Visit Covasna Maraton keretében, szeptember 11-én a 18–29-es korosztályban, a dobogó mindhárom fokára a Com’ON&Run résztvevői álltak.

Szombaton, 24-én 10 órától a református vártemplomban Dénes Katinka és az ikések zenélni vágyó fiatalokkal töltik meg a teret a Vár (a) zene keretében. A kezdeményezés ötletgazdái fontosnak találják a fiatalok zenei képességének felkarolását, és lehetőséget kívánnak teremteni arra, hogy a résztvevők sikeres zenészekkel beszélgessenek, közösen zenélhessenek, valamint egy vetélkedő keretén belül megmutassák zenei tudásukat a nagyközönségnek is. A vetélkedőre 12–18 év közötti fiatalok jelentkezhetnek a szekelyroli01@gmail.com e-mail-címen vagy a 0757.496.385-ös telefonszámon, két dallal, amely lehet saját vagy feldolgozás.

Ugyancsak 24-én a Kilyéni Ifjúsági Csoport szüreti mulatságot tart, ahol a fiatalok megismerkedhetnek a hagyományokkal, szokásokkal, részt vehetnek székelyruhás felvonuláson, amit szüreti bál követ. Az eseményt hagyományos szekeres felvonulással indítják délben, majd a bál a csőszök nyitótáncát követően, 21:30-kor kezdődik. <<
(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.