Hirdetés
Hirdetés

Szemeteskocsi gázolt halálra egy nőt

Szemeteskocsi gázolt halálra egy nőt Kovászna megye

Egy 48 éves nő vesztette életét Szitabodzán, miután elütötte a köztisztasági vállalat autója. Az áldozat figyelmetlenül kelt át az úttesten, a jármű sofőrje nem vette észre.

A szerencsétlen esemény hétfőn történt a bodzavidéki község egyik utcájában. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 48 éves nő át akart kelni az úttesten, azonban nem nézett szét, és egyenesen egy szemeteskocsi elé lépett ki. A jármű sofőrjének már nem volt ideje észrevenni a figyelmetlen gyalogost, így elütötte, aminek következtében a nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Hirdetés
Hirdetés

Az áldozatot kórházba szállították, ahol később elhunyt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával nyomoz az ügyben, az eset pontos körülményeinek feltárása érdekében.

A rendőrség ezúton felhívja a lakosság figyelmét, hogy kellő óvatossággal és fokozott figyelemmel közlekedjenek a közutakon. Az úttesten való átkelés előtt nézzenek szét alaposan, és semmiképp se közvetlenül egy jármű előtt vagy mögött keljenek át, mivel fennáll a veszélye, hogy a sofőr nem veszi észre a gyalogost, és könnyen tragédia történhet.

Képünk illusztráció.

(IPJ Covasna)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük