Felhívás!

FRISSÍTVE: Súlyos baleset Szentgyörgyön: felborult és a járdára repült az egyik autó

FRISSÍTVE: Súlyos baleset Szentgyörgyön: felborult és a járdára repült az egyik autó Kovászna megye

Súlyos baleset történt hétfőn délben Sepsiszentgyörgyön az 1918. december 1 utca és a Grigore Bălan sugárút kereszteződésénél. Az egyik autó felborult, úgy landolt a járdán.

Az első információk szerint az egyik jármű sofőrjét kórházba szállították, de egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos az állapota. A helyszínre a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség tűzoltói is kivonultak egy esetleges tűz megelőzése érdekében.

A környéken egy ideig nehézkesen zajlott a forgalom.

FRISSÍTÉS: Senki sem sérült meg a balesetben

A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben senki sem sérült meg, a kórházba szállított férfi csupán pánikrohamot kapott.

A baleset körülményei egyelőre nem ismertek, mivel a rendőrök továbbra is vizsgálódnak az ügyben. Mivel a baleset nyomán csak anyagi kár keletkezett, a vétkesnek ítélt fél büntetésre számíthat – közölte a rendőrség.

FRISSÍTÉS 2: Mindkét fél hibás a balesetben

A balesetben érintett mindkét autó sofőrjét megbírságolta a rendőrség a jelzőlámpa jelzésének figyelmen kívül hagyása miatt.

Az ütközés azért következett be, mert a Grigore Bălan sugárút irányából érkező sofőr a jelzőlámpa sárga jelzésénél hajtott be a kereszteződésbe, a központból az állomás fele tartó autós pedig a piroson hajtott át.

Utóbbinak a pénzbüntetés mellett 60 napra a jogosítványát is bevonták.

(Covasnamedia)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2019. november 19., 20:22
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Kedves rendőrség, a sárgán be lehet hajtani! Mit kell csinalj ha a sárga akkór jelenik meg amikór már pont bent vagy a kereszteződésben? Megállsz? Ezért van kitalálva a sárga szín, hogy lehessen mególdani ezt is! NE ferdits! A sárgán keresztül lehet menni, csak a pirosan NEM!!!!!!!

   • User
    Dátum: 2019. november 19., 22:16
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Újra kéne olvasni a KRESZ-t. Csak zöldön szabad átmenni, sárgán csak abban az esetben, ha már nem tudnál biztonságosan megállni. Az más kérdés, hogy mifelénk a legtöbb sofőr sárga lámpánál még inkább odalép a gázra, akkor is, ha meg tudna állni.

   • User
    Dátum: 2019. november 20., 18:58
    ÉRTÉKELÉS: 2

    A zöld mielőtt sárgára vált, egy ideig villog, épp azért, hogy legyen időd még a sárgára-váltás előtt megáálni ( s nem belehajtani).

  • User
   Dátum: 2019. november 19., 15:17
   ÉRTÉKELÉS: 3

   Nem olyan nehéz az. Láttam magától fejreálló autót is, ha meg rossz helyen találják le, vagy ő találta el rossz szögben a járdaszegélyt, akkor könnyen a feje tetejére állhat. Autó típusa is válogatja, van amelyik hajlamosabb a borulásra, van amelyik kevésbé.

    • User
     Dátum: 2019. november 20., 9:53
     ÉRTÉKELÉS: -1

     Pedig van ilyen. A gidófalvi kereszteződés és a vám között történt . Gidófalva felől jött egy kombi Daciaval az illető , a dombra vezető kanyargós részen elvesztette az uralmat és felborult. Nem ütközött semmivel, nem ment le az útról . Mi szemből jöttünk, egyik utazunk hívta a rendőröket és azok a mentőket is , mert szegény sofőr el volt kissé szédülve.
     Tudom, mostanában divat mindent megkérdőjelezni, így úgy fejezem be, mint a meséket: aki nem hiszi járjon utána.

 • User
  Dátum: 2019. november 19., 9:26
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Meg nagyobb sebeseggel kelene kozlekedjenek a soforok,A gyalogatjaroknal meg gazra lepnek nem hogy elsobseget adjanak a torveny szerint.Nem is csoda nem lehet egy rendor latni csak a Loganba gyalogosan nem mernek kozlekedni nehogy elfaradjanak