A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Sokak szerint sajátos viszonyt ápolt a kovásznai meleg pár

Sokak szerint sajátos viszonyt ápolt a kovásznai meleg pár Kovászna megye

Különös eset bolygatta meg a kovásznai közhangulatot, miután a rendőrség közleménye alapján napvilágra került, hogy egy 36 éves férfi többször megerőszakolta 17 éves mostoha fiútestvérét. Lapunknak nyilatkozó fiatalok és az áldozathoz közeli személyek elmondása alapján nem feltétlen erőszakról van szó, hanem egy adok-kapok homoszexuális viszonyról, amiről hosszú ideje sejtettek az emberek, és aminek még a Facebookon is nyoma maradt.
A rendőrség tájékoztatása szerint gyermekpornográfia miatt vették őrizetbe a 36 éves D. F. kovásznai lakost, azzal vádolva, hogy megerőszakolta kiskorú (17 éves) mostohatestvérét, az aktust pedig levideózta, és ezzel zsarolta áldozatát. Nicoleta Tolvaj Marin, a Kovászna Megyei Rendőrség szóvivője elmondta: alapos a gyanú, hogy az elmúlt években a férfi többször is megerőszakolta a fiút, és az aktusok közben felvételeket készített, amikkel zsarolta.
A nyomozók szerint a férfi közel hat évvel ezelőtt kezdte molesztálni mostohatestvérét, aki akkor még 11 éves volt. Első alkalommal még csak alsóneműben fényképezte le, és azzal zsarolta, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt, ha nem létesít szexuális kapcsolatot vele. A rendőrségi közleményben az áll, a férfi egy Kovászna melletti mezőre csalta áldozatát, ahol elkövette tettét, ami az legnagyobb közösségi oldalra is felkerült.
D. F.-t múlt kedd este az áldozat apja jelentette fel a rendőrségen. A gyermekrontó ekkor megpróbálta elhagyni az országot, de az egyik magyar-román határátkelőnél azonosították, és őrizetbe vették. Otthonában házkutatást tartottak, több számítógépet, laptopot, adathordozókat foglaltak le a hatóságok, majd 30 napra szóló előzetes letartóztatásba helyezték.
Ahogy az eset a sajtóban nyilvánosságra került, lapunknak többen jelezték véleményüket a történtekkel kapcsolatban, és bizonyos beszámolók nem feltétlen azt sugallják, hogy erőszak történt volna (legalábbis az utóbbi időben nem), hanem egy adok-kapok viszony alakult ki kettejük között, ahol a most 17 éves fiú bizonyos „ajándékok”, így mobiltelefon, laptop stb. fejében létesített szexuális kapcsolatot mostohatestvérével. Az más kérdés, hogy egy 11 éves gyerek megrontása akkor is súlyos bűncselekménynek minősül, ha netán „nem ellenkezik”!
Nem hivatalos információk szerint kettejük viszonyáról a kiskorú anyja is tudott, legalábbis nem egyszer látta őket kádban együtt fürödni. Továbbá D. F. szellemi kapacitását jelzi, hogy egyáltalán nem titkolta kettejük kapcsolatát, sőt, egyfajta „lángoló szerelemként” tálalta azt a Facebookon. (Megint csak más kérdés, hogy a Facebook erkölcscsőszeinek érzékenységét nem zavarta egy olyan fotó, amin felnőtt férfi csókolózik kiskorú fiúval, de egy migránsellenes megjegyzés miatt már törölhetik a profilodat!)
A mezőn készült videót is D. F. osztotta meg, a kovásznai fiatalok egymás között terjesztették ugyancsak a Facebookon. A videó, illetve a közzétett fotók valóban nem utalnak erőszakra, azonban hangsúlyozzuk: itt elsősorban gyerekrontás esete forog fenn, még akkor is, ha az egyik vendéglőben látták, amint D. F. és mostohatestvére együtt nézik a kettejük aktusáról készített felvételeket. Sőt, egyesek egy másik, jelenleg 18 éves körüli kovásznai fiúról is beszélnek, aki szintén alárendelte magát D. F.-nek bizonyos javakért cserébe.
A kiskorúhoz közelállók elmondása szerint viselkedése, magatartása nem volt árulkodó, azt viszont többször mondogatta, hogy őt „ne idegesítsék”, mert gyógyszert szed. D. F.-ről még annyit árult el egyik forrásunk, hogy míg külföldön dolgozott, állítólag bicikliket lopott, ezért kellett hazajönnie. A kovásznaiak körében az a pletyka is tartja magát, miszerint viszonyukból most azért lett rendőrségi ügy, mert legutóbbi aktusuk után D. F. elmulasztott „fizetni”, ám ennek kevés a valószínűsége. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. május 22., 18:35
    ÉRTÉKELÉS: 12

    mi lett az emberekkel hogy egy telefonert kiskoruan oda adjak magukat egy azonos nemu perverznek? ezt hozta a nagy facebook imadat, az egyik oda adja magat csak hogy legyen neki is okos telefonja a masik meg par napja szentgyorgyon osszeeg a vonattetejen mert szelfizni akar ott ahol tilos lenne, de az oregek se jobbak egyiket a medve olelgette meg csak a szelfi miatt. nem hiszek a foldonkivuliekbe de remelem ha az ilyen de—-generacio felno leigazzak a foldet mert attol mar rosszabb nem lehet mint ez a feszbuk nemzedek ami majd utanunk kovetkezne..