Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Sokadalmi mérleg

Sokadalmi mérleg Kovászna megye

Sokan megfordulták magukat a 2022-es Őszi Sokadalomban, és az értékszüret néhány pontját számszerűsíteni is tudjuk. A koncertek mellett az egyik leglátogatottabb rendezvény a gyerekek részére fenntartott tér volt, de a fotósarok is sikeresnek bizonyult.

Hirdetés
Hirdetés

A sokadalom szervezésébe önkéntesekkel és a kommunikációs személyzettel együtt 27 személy kapcsolódott be, ők vigyáztak arra, hogy a rendezvény zökkenőmentesen zajoljon le.

A vásári forgatagban összesen 74 kirakodó portékájából lehetett válogatni, ebbe a számba nem tartoznak bele a lacikonyhások, akik szintén szép számban megjelentek.

Az utcazene mellett minden nap három nagyszínpadi koncert vagy előadás zajlott, ezeken becslésünk szerint több ezren vehettek részt.

A Gyermekváros látogatóit pontosan lehet számszerűsíteni, ugyanis a bejáratnál minden gyerkőc kitűzőt kapott. Így a csonka napként értelmezhető pénteken (aznap délben kezdődött a sokadalom legkisebbeknek szánt része) 310 kitűzőt osztottak ki, szombaton 618-at, míg vasárnap 680-at. A fotósarokban 745 fotó készült a három nap során.

Jövőben több szempontból is változik a rendezvény, így egyrészt más, korábbi időpontban lesz megtartva, ugyanakkor a neve is más lesz, erről viszont még korai beszélni – tájékoztatott Bartos-Ménessy Kinga, a városháza kommunikációs irodájának vezetője

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.