Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Sikerült Orsika műtétje!

Sikerült Orsika műtétje! Kovászna megye

Az eredményes összefogásnak köszönhetően összegyűlt a pénz Kászoni Orsika műtétjére, melyet hétvégén végeztek el Csehországban, méghozzá sikeresen. A kislány ma (hétfőn) érkezik haza édesanyjával.

Napok alatt sikerült összegyűjteni a több mint 6000 eurót, amely a műtéthez kellett, így hétvégén megműtötték az ötéves kislányt. Orsika agyvérzéssel született, aminek következtében jobboldali részleges bénulásban szenved, az orvosok szerint viszont a gyors műtéti beavatkozást követően teljesen meggyógyul. Édesanyja, Balogh Judit osztotta meg lapunkkal a jó hírt, mint írta, sikeres volt a műtét, a kislány 10 injekciót kapott, olyan készítményeket, amelyek a hónaljában, a karján, a csípőjén és a talpán feloldották az úgynevezett kontraktúrákat a sérült szövetekben. A műtét negyedóra alatt lezajlott, már kiengedték őket a kórházból, a következő hetekben pedig szigorú pihenést írtak elő az orvosok. Ezt követően kezdődik a gyógytorna, mely után Orsika teljes életet élhet majd.

Hirdetés
Hirdetés

Balogh Judit mindenkinek köszöni, aki segített abban, hogy elutazhassanak, és hogy megműthessék a kislányát. Hozzátette: évek óta végez közösségi munkát, de most érezte igazán, hogy milyen sokat jelent az összefogás

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások