Hirdetés
Hirdetés

Sikeres szezont zártak

Sikeres szezont zártak Kovászna megye

Június végétől augusztus közepéig tartott idén a strandszezon Sepsiszentgyörgyön. A létesítmény sikeres idényt zárt, jövőre újabb meglepetésekkel készülnek, és a belépési módszer is változik.

Hirdetés
Hirdetés

Bodor Lóránd, a Sepsi Rekreatív igazgatója elégedett a strand bevételével és a látogatók számával. Mint mondta, az összbevétel közel 700 ezer lejt tett ki, összesen 29.391 belépőt adtak el. A kedvezményes belépő volt a legkelendőbb, több mint 14 ezer kelt el ebből, felnőtt belépőt 11.865-öt váltottak, családi belépőt 398-at, délutáni belépőt 2921-et.

Sepsiszentgyörgyön 2021. január elsejétől lehet használni a Sepsi Card-ot is, amivel kedvezményeket biztosítanak a városhoz tartozó sport- és szabadidős létesítményekbe, így a városi strandra is. A kedvezményes kártyához sepsiszentgyörgyi lakcím szükséges, illetve saját felelősségre egy nyilatkozat, amivel a kérvényező igazolja, hogy nincs hátraléka a helyi költségvetés felé. Ezzel a kártyával a strandra is be lehet majd lépni, de már idén is kedvezményt kaptak a szentgyörgyiek, ha felmutatták a személyi igazolványukat. A strandszezonra bérletet is lehet váltani, itt is voltak és lesznek kedvezmények diákoknak, nyugdíjasoknak, nagycsaládosok számára is. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások