Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgyi ételszállító céget bírságoltak a fogyasztóvédők

Sepsiszentgyörgyi ételszállító céget bírságoltak a fogyasztóvédők Kovászna megye

Ötezer lejre bírságolt egy Sepsiszentgyörgyi ételszállító céget a Kovászna Megyei Fogyasztóvédelmi Hivatal – olvasható a hatóság Facebook-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés

A Mircea Diacon vezette háromszéki fogyasztóvédők a megyeszékhelyi Viozol Food Kft. székhelyén tartott ellenőrzés során számos szabálytalanságot észleltek. Az ellenőrök szemét egyebek mellett azonosítatlan élelmiszerek, fertőtlenítetlen konyha (zsíros gőzelszívó-berendezés, poros hűtőszekrény-motor), rozsdamarta hűtőszekrények, nem az előírásoknak megfelelő kések és egyéb konyhai eszközök használata szúrta, továbbá a falak tisztasága is hagyott maga után kívánnivalót.

A fogyasztóvédelmi hivatal illetékesei a céget a pénzbírság mellett a tevékenység ideiglenes felfüggesztésével büntették – áll a háromszéki hivatal közösségi oldalán megosztott közleményben.

Fotók: Facebook / Protectia Consumatorilor Covasna

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. február 11., 7:22
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Nagy veszélyt jelent biza a poros hűtő motor a fogyasztóra! Milyen ügyesek ezek a fogyasztó erdők…… Mindenhez értenek…. Ma holnap a sofőr könyveket fogják vissza vonni!!

 • User
  Dátum: 2023. február 11., 12:48
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Miért ez az antisemita állat szólhat bele a fogyasztó védelem dolgaiba , le kell váltani. Nem fog jogosan eljárni egy magyar cég megítélésében ,ahol magyar nevű tulajdonos van az elvakult magyar gyűlölet nem engedi ő méltóságának a korrekt megítélést. Nem névtelenségbe burkolozva írok. Dobai Erzsébet a nevem.🤔

   • User
    Dátum: 2023. február 13., 10:30
    ÉRTÉKELÉS: -4

    Ha már wikipédiázik, miért nem idézi a többi részt is? “Bár más népek is tartoznak ebbe a csoportba (például az akkádok, máltaiak), az antiszemitizmus szót csak a zsidók iránti ellenszenv megnevezésére használják. ” Ott a CSAK szó.
    De ott az eitmológiai szótár is:

    antiszemita – ‘zsidóellenes’. – antiszemitizmus: ‘zsidóellenesség, zsidógyűlölet’.
    A görög anti- (‘ellen’) és a német Semit (‘szemita’) elemekből alkotott mesterséges nemzetközi szavak. Valójában pontatlanok, mert a szemita megjelölés sok más nép mellett az arabokat is megilleti, pedig azok többnyire nagyonis zsidóellenesek. Maga a szemita vagy sémita, sémi megnevezés Noénak Szem (vagy Sém) nevű elsőszülött fiára utal, aki a Biblia szerint (Héber nevű dédunokája révén) a zsidók, azon kívül az asszírok, arámok és elamiták őse volt.

 • User
  Dátum: 2023. február 13., 10:40
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Na minuszolok…itt van a hidegzuhany!
  Wikipédia-szemita szó jelentése.
  Közel-keleti eredetű nyelveket beszélő mint
  akkád,arab vagy héber.
  Meg még ott van a remek film,Jákob rabbi kalandjai.Lehet tanulni belőle.

  • User
   Dátum: 2023. február 13., 16:21
   ÉRTÉKELÉS: 1

   Nem, vannak szavak amik ha elemezzük nem azt jelentik, amire használják. Ez esetben az antiszemitizmus zsidóellenességet jelent, függetlenül, hogy a szemita nem csak zsidó és ez nem a zsidók miatt van így, hanem mert így honosult meg a nyelvben. A fénymásoló se a fényt másolja.

 • User
  Dátum: 2023. február 13., 17:24
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Szóval nem nagy dicsőség egy nemzetre nézve, hogy annyian gyűlölik őket, hogy sajátos megnevezése van, egyedüli a világon! Ez az igazság. A világ minden pontján!

 • User
  Dátum: 2023. február 14., 15:41
  ÉRTÉKELÉS: 0

  A dicsősség addig zubog, amíg megismerik a saját nagyöblűnek képzelt származását. Aztán már csakazért is hencegnek, hogy ne kellene szégyenkezniök.