Hirdetés
Hirdetés

Segít a Gondviselés

Segít a Gondviselés Kovászna megye

 

A Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki önkénteseik idén de­cemberben sem tétlenkednek, tartós élelmiszerekből álló csomagokkal akarják szebbé tenni a nehéz körülmények között élő, erdővidéki többgyermekes családokat, szellemi és testi fogyatékosokat, kisnyugdíjas idős emberek karácsonyát.

Hirdetés
Hirdetés

December 9-10-én, pénteken 14-18 óra között, illetve szombaton 9-13 óra között a nagyobb üzletekben a szervezet önkénteseink személyes közreműködésével, a kisebb üzletekben kihelyezett adománydobozokba gyűjtik az adományokat. A kezdeményezéshez eddig a következő üzletek csatlakoztak: Baróton a Profi bevásárlóközpont, a Comixt Rt. (külső) önkiszolgálója és CEC melletti üzlete, a Febokro Kft. Rózsa utcai (régi ERPÉK) boltja, a Lia Kft. Piac utca sarkán található üzlete; Bardocon a Deák Hámor Kft. üzlete, Köpecen a Köpec Center, Székelyszáldoboson a Lia Kft. üzlete, Vargyason a Prod Laricom Kft. alszegi és felszegi üzletei.

A Gondviselés Szervezet adománydobozaiba bárki elhelyezheti egy-két pluszban vásárolt termék adományát (tartós élelmiszerek, tisztálkodó szerek, édesség), amelyeket önkénteseik az ünnepek környékén fognak összecsomagolni és eljuttatni a rászorulókhoz. „Mivel tapasztalatból tudjuk, hogy a tárgybeli adománygyűjtés többnyire nem elégséges, pénzbeli adományok felajánlására is kérjük, biztatjuk Önöket, amelyeknek a segítségével, szükség szerint egészíthetjük ki az adományozandó csomagokat a szükséges termékekkel. Pénzbeli adományaikat a két programfelelősnek, Demeter Zoltánnak (0746.089.140) vagy Pájer Györgynek (0748.684.983) adhatják át személyesen” – áll a szervezet által közzétett felhívásban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük