Röviden

Öt személy sérült
Szombaton körülbelül 18 óra 20 perckor a megyeszékhelyi Oltmező utcában, Sepsiszentgyörgy Csíkszereda felőli kijáratánál közúti baleset történt, amely során 5 személy sérült. A helyszíni vizsgálatokból kiderült, hogy egy 21 éves nő, aki csupán 6 hónapja szerezte meg a hajtási jogosítványát, feltehetőleg a tapasztalatlansága miatt, egy enyhe jobbkanyarban autójával átsodródott az ellenkező sávra, ahol egy szabályosan közlekedő személygépkocsinak csapódott. A baleset során könnyen sérült a 21 éves sofőr és a vele utazó 20 éves nő, továbbá a szabályosan közlekedő járgány sofőrje, egy 33 éves nő, valamint a vele utazó 62 éves nő és 61 éves férfi. A vétkes sofőr ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indult eljárás. 

Gázolás a zebrán
A sepsiszentgyörgyi Oltmező utcában – a nemrég újrafestett jelzésen – ütöttek el egy 43 éves, az úttesten szabályosan átkelő nőt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba az incidens után. Tolvaj-Marin Nicoleta, a megyei rendőrség szóvivője elmondta, az elsődleges, helyszíni vizsgálatok szerint a balesetet egy furgon figyelmetlen sofőrje okozta. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indult eljárás. 

Lámpás körmenet Szentgyörgyön
Szívmelengető volt annyi jókedvű gyermeket egy helyen látni, amennyi összegyűlt pénteken a színház előtti kőszínpadnál a Márton-napi lámpás körmenetre. A kőszínpadnál a Szent József-plébánia és a Krisztus király templom segédlelkészei, Kovács Károly és Benedek Róbert Károly vonták be rövid kis áhítatba a jelenlévőket, akik aztán hosszú-hosszú menetben körbesétáltak a parkban. Áldás, ima és közös éneklés után mentek haza a Hófehérke-, Pinocchio-, Csipike-óvodákból, Mikes Kelemen-, Székely Mikó-, Váradi József-iskolákból összegyűlt apróságok. 

Sebességmérés
Ma a 10-es országúton Bodzafordulón, Szitabodzán, Zabratón és Krasznán, a 11-es or­szág­úton Kökösben, Uzonban, Szentivánlaborfalván, Nyujtódon és Maksán, a 12-es országúton Oltszemen, Mikóújfaluban, Szotyorban és Bükszádon, valamint Kézdivásárhelyen és Baróton folyik sebességmérés. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. november 13., 19:51
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Bocsánat hogy beirok.Biztos hogy nem is tartozik ide,de a nagybaconi szövetkezet elárverezése ( ami napokban fog megtörténni) és tönkretétele is megérne egy nagyon jó cikket. Volt pékség,a hatodi csérda stb. ami szép lassan privatizélődött és a a haszon egy bizonyos személy tulajdona lett (o. R)Gondolom hogy a jelenlegi főnököt (O.R) nem fogják elérni,vagy igen nem fog nyilatkozni de bizok az önok ujságiróii képességében.Kérem járjanak utána a dolgoknak.Köszönöm.