Felhívás!

Röviden

A figyelmetlenség ára
Tegnap délelőtt, háromnegyed tizenegy körül Sepsiszentgyörgyön, a December 1. úton történt közúti baleset. Tolvaj-Marin Nicoleta, a megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a vétkes sofőr éppen az előbb említett utat keresztező Nicolae Bălcescu utcából akart kitérni, ám nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő, a központ felől a vonatállomás irányába tartó autónak. Az ütközés során két személy könnyebben sérült. 

Fiatalt ütöttek el
Szombaton Köpec és Miklósvár között egy 15 éves gyermek kelt át elővigyázatlanul az úton, nem jelzett helyen, ennek következtében egy szabályosan közlekedő 28 éves sofőr elütötte. A súlyosan sérült áldozatot a megyei kórházba szállították. 

Gyalogosok is sérültek
Vasárnap délután Csernátonban csúszott ki egy kanyarban egy túl sebesen közlekedő, 42 éves férfi által vezetett autó. A gépkocsi egy ház kerítésének csapódott, a sofőr könnyebben sebesült. Kevéssel később Albis közelében is baleset történt. Egy 37 éves sofőr által vezetett autó ütközött egy másikkal, amelyik éppen balra kanyarodott, majd mindkét jármű nekisodródott egy út szélén álló haszongépjárműnek. A baleset következtében könnyebben sérült egy 47 éves nő és egy 7 éves kislány, akik a közelben, a járdán tartózkodtak. 

Lefülelt tolvajok
Kézdivásárhelyen elkaptak egy 30 éves biciklitolvajt, aki még július 20-án emelte el a kerékpárt, amit Bereckben adott el. Az 1250 lej értékű biciklit visszaadták a tulajdonosnak. Szentgyörgyön két bolti szarkát kaptak el. Egy 36 éves nő élelmiszert és kozmetikumokat lopott közel 300 lej értékben. Egy másik üzletben egy 43 éves nő emelt el 117 lej értékű árut.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.