Felhívás!

RÖVIDEN

Bombariadó Kézdin
Szerdán este egy kézdivásárhelyi polgár riasztotta a rendőröket, hogy egy bevásárlóközpont közelében, a földön gyanús bőrönd van elhagyva. A helyszínre azonnal egyenruhások, tűzszerészek siettek ki, akik speciális szerkezetekkel, előírásoknak megfelelően ellenőrizték a csomag tartalmát. Kiderült, hogy a poggyászban ruhaneműk, illetve iratok voltak: valaki ottfelejthette.
– A tulajdonos azonosításán dolgozunk – részletezte Tolvaj-Marin Nicoleta, kérdéseinkre elmondva, hogy Háromszéken eddig szerencsére egyetlen ilyen jellegű riasztás sem bizonyult valósnak, illetve senkit nem büntettek hanyagságáért, hiszen nem volt szándékos a riogatás. 

Traffipax
Ma a 11-es országúton Uzonban, Maksán, Szentivánlaborfalván, Nyujtódon és Bereckben, a 12-es ország­úton Kilyénben, Szotyorban, Mikóújfaluban és Bükszádon, valamint Kovásznán, Zabolán és Kézdivásárhelyen folyik sebességmérés. 

Halálos baleset
Farönk roncsolta össze egy Torja melletti erdőben dolgozó férfi mellkasát tegnap. A kézdivásárhelyi kórházba szállították, de az életét nem tudták megmenteni. 

Tolvajokat keresnek
500 lejt és egy laptopot vittek el szerdán hajnalban egy csernátoni üzletből, a tetteseket keresik. 

Szentléleki szarkát fogtak
Azonosították a kézdiszentléleki egyenruhások azt a nőt, aki illetéktelenül tulajdonított el 1000 lejt egy helybéli bankautomatából. A történet április folyamán zajlott, amikor a meglopott fél kikért 1000 lejt, majd, mint aki jól végezte a dolgát, elballagott. Így teremtett alkalmat a tolvajnak. Az összeg visszakerült tulajdonosához. 

Előzetesben a bunyós
A kézdivásárhelyi bíróság jóváhagyta annak a verekedőnek 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését, aki június 30-án Gelencén nunchakuval verekedett. Áldozatát kórházba vitték, de nem kellett beutalni, az agresszort törvény elé állítják. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. július 7., 12:43
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Mar pedig ha az ilyen hanyag alakokat aki csak ugy elhagyja a borondjet ,valakinek a portajan, jol megbuntetnek akkor nem kellene potyara riasztani a tuzszereszeket !!!!