Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

RÖVIDEN

Szülők és gyerekek együtt faragtak
Tök Jó Napot tartottak kedden a kézdivásárhelyi 3-as Számú Napköziben, amikor is a sok mindenre felhasználható főző-, sütő- és dísztök került főszerepbe. Minden csoportban a tök köré szerveződtek a tevékenységek, a kicsik mondókákat, énekeket tanulhattak, de volt mesefeldolgozás, gyakorlati tevékenységek, valamint mozgásos-énekes játékok is. A csapat nagyobb tagjai a konyhában is megfordultak, a délutáni vendégfogadásra sülttök-kóstolóval készültek. A déli pihenő után ugyanis nagy izgalommal várták a kicsik a szüleiket, hiszen együtt készíthették el a töklámpásaikat. A napot a szülőkkel együtt zárták, közösen faragtak halloweeni tököt.
Örömmel figyeltük a szülők lelkes munkáját, amelynek eredménye számtalan izgalmas és különleges töklámpás lett, és az elkészített munkák kiállítására is lehetőséget biztosítottunk – számolt be Demeter Csilla óvónő. – E rendkívüli nap sikeréért köszönetet mondunk gyermekeink szüleinek, akik lelkesen és odaadón támogattak ötletünkben, segítségükkel az óvoda tele lett minden színű, fajtájú és méretű tökkel. De nem utolsósorban a gyerekeknek is köszönettel tartozunk, akik nélkül mindennapjaink nem lennének ilyen színesek és csodálatosak. << (Sz. B. B.)

Változik a helyzet a Csíki utcán
Ideiglenes aszfaltszőnyeget kap két sávon a Csíki utca, közölte a minden bizonnyal örvendetes hírt Antal Árpád polgármester e heti csütörtöki sajtótájékoztatóján. Elhúzódó procedúrának nézhetnek elébe, mivel a kivitelezési közbeszerzésre több jelentkező is van, az elbírálás is időigényes lehet, de nem nézhetik tovább a jelenlegi helyzetet, illetve nem tudják másképp közlekedésre alkalmas állapotban tartani. Az átmeneti aszfaltozást saját költségből valósítja meg a város, és már jövő héten nekifoghatnak a munkálatnak. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük