Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Röviden

Cserbenhagyásos gázolás

Múlt kedden este 11 óra körül Sepsiszentgyörgyön, az Oltmező utcában egy személygépkocsi elgázolt egy 54 éves, kerékpárral közlekedő férfit, majd elhagyta a helyszínt. A baleset nyomán a biciklis súlyosan megsérült, a mentősök kórházba szállították orvosi ellátás céljából. A rendőrök rövid időn belül azonosították az autó feltételezett sofőrjét egy 23 éves férfi személyében, akit 24 órára őrizetbe vettek. Az is kiderült, hogy az illetőnek nincs érvényes jogosítványa semmilyen kategóriájú járműre. Az ügyben jogosítvány nélküli vezetés, gondatlanságból elkövetett testi sértés, illetve a baleset helyszínének elhagyása miatt indult bűnügyi kivizsgálás. 

Betöréses lopás Málnásfürdőn

Ismeretlen személyek betörtek egy málnásfürdői ingatlanba, ahonnan elloptak több értéktárgyat. A bűncselekmény feltételezett elkövetői – egy 30 éves, egy 25 éves, illetve egy 23 éves férfi – augusztus 6-án délben hatoltak be az ingatlanba, ahonnan eltulajdonítottak több fém tárgyat, betörték egy bejárati ajtó üvegét, és megpróbáltak feltörni két másik ajtót is. A három férfi közül kettőt 24 órára őrizetbe vettek – közölte a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Munkát adtak a rendőröknek

A kézdivásárhelyi Állomás utcában járőröztek a céhes városi rendőrök augusztus 9-én, amikor 20 óra körül figyelmesek lettek egy autóra, amelyet megállítottak ellenőrzésre. Mint kiderült, a 64 éves sofőr hajtásija fel volt függesztve, mi több, ittasan ült a kormány mögé: az alkoholszondáztatás 0,38 mg/l értéket mutatott. A férfit 24 órára előzetes letartóztatásba helyezték, az ügyben zajlik a kivizsgálás. Szintén 9-én 18.30 körül a kovásznai rendőröknek akadt dolguk: a 13-as országúton, Zágon község területén egy felborult gépkocsit vettek észre. Azonosították az autó sofőrjét egy 35 éves férfi személyében, aki elvesztette uralmát a jármű fölött, és a gépkocsi lesodródott az úttestről. Az eset nem járt személyi sérüléssel, mindössze anyagi kár keletkezett. A sofőr nem fogyasztott alkoholt, ám a hajtásija fel volt függesztve, ezért a kivizsgálás folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.