Felhívás!

RÖVIDEN

Kamion és furgon ütközött
Péntek délben 1 óra körül értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, hogy közúti baleset történt a 12-es országúton, Oltszem és Málnás között. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy kamion és egy haszongépjármű ütközött össze. A baleset nyomán két személy megsérült – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság. (fá) 

Medve a főutcán
Illyefalva község Facebook-oldalán pénteken ezt írták: „Ma hajnalban, 5 óra 20 perckor medve sétált Illyefalva főutcáján. Kérjük a lakosságot, hogy ha medvét látnak a lakott területeken és azok közelében, azonnal értesítsék a hatóságokat a 112-es sürgősségi telefonszámon. Legyünk elővigyázatosak!” Mindezt az illyefalvi park biztonsági kamerájának felvételével is illusztrálták, amelyen látszik, amint a megtermett mackó az út kellős közepén ballag, ráadásul, mint gondos közlekedő, a kereszteződéshez érve, még balra is pillant. 

Tisztújítás
A Sepsiszéki Székely Tanács július 27-én, kedden 19 órától az uzoni református egyház imatermében tisztújítást tart az Uzoni Székely Tanács küldöttei frissítésére. Minden, székely közössége sorsa iránt elkötelezett uzoni polgár jelenlétére számítanak. 

Tömbházlakás gyulladt ki
Egy Grigore Bălan sugárúti tömbházlakásban keletkezett tűzhöz riasztották a sepsiszentgyörgyi tűzoltókat szombat reggel. A helyszínre négy tűzoltóegység és egy rohammentő szállt ki. A lángok egy földszinti lakásban csaptak fel, sűrű füsttel árasztva el a lépcsőházat. A tűzoltók 14 lakót, köztük egy 1 éves gyermeket menekítettek ki az épületből. Egy személyt füstmérgezés, egy másikat pánikroham miatt kellett kórházba szállítani, égési sérülést senki sem szenvedett. A tüzet, amelynek okait még vizsgálják, kevesebb mint egy óra alatt sikerült megfékezni. (fá) 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.