Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Röviden

Rendőrre támadt

Hétfőn délben bilincsbe verve kellett a helyi őrsre kísérni egy 41 éves férfit Sepsiszentgyörgyön, miután az az egyik rendőrjárőrre támadt, mert az meg merte szólítani, hogy miért nem visel maszkot. A férfit az ügyészség döntése értelmében 24 órás őrizetbe vették, a vád hivatalos személy elleni erőszak. 

Jó kis csapat…

Múlt szerdán tették le az esküt a mandátumot nyert tanácstagok és Kiss Augustin új polgármester Zágonban. A közigazgatási törvénykönyv által előírt procedúra miatt a szakbizottságok megalakulása és az alpolgármester megválasztása egy későbbi időpontra tolódott. A 15 tanácsos – Kelemen Gyula Attila, Joós Krisztina, Szabó Jenő, Nagy Botond Károly, Csoma Ibolya, Csoma Sándor Károly, Csoma József, Márton János, Török Róbert (mind RMDSZ-esek), Coșan Adrian (PNL), Macovei Sorin (PNL), Feldiorean Doru Decebal (PMP), Magoș Flavian-Adrian (PMP), Macovei Emil (ALDE), Mogoș Pavel (PSD) a Bibliára és a alkotmányra tett kézzel fogadta meg, hogy minden erejükkel dolgozni fognak Zágon községért. Kiss Augustin első mandátumát kezdő polgármester úgy véli, jó kis csapat verődött össze, és úgy érzi, jó hangulatban és egyetértésben fognak dolgozni. (tamás) 

Önkénteseket toboroznak

Önkéntesek toborozására és a fiatalok megmozgatására indított kihívást a közösségi médiában az Izsák Művek Egyesület. Mivel a következő időszakban többet vannak otthon a fiatalok, online zajlik nagyrészt a tanítás, a szervezet egy kihívást tett közzé a fiataloknak: egy rövid videót kell feltölteniük, ami bármilyen mozgásformát mutat be, lehet az tánc vagy torna is. A videókat, amelyben meg kell jelölni az egyesületet is, október végéig várják, a legkreatívabbak Mistery Bag csomagot nyerhetnek. Izsák Arnold, az egyesület vezetője elmondta: elsődleges cél, hogy a fiatalok mozogjanak, hasznosan töltsék el az otthoni időt, de az is, hogy kedvet kapjanak az egyesülettel dolgozni, önkéntesnek jelentkezni. A szervezet folyamatosan toboroz önkénteseket az élelmiszeralap működtetéséhez, illetve más programok, kampányok lebonyolításához.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük