Felhívás!

RÖVIDEN

Eltűnt gyereket keresnek
Augusztus 8-án jelentették a szentgyörgyi rendőrségen a 15 éves Kiss András Attila eltűnését, aki a bejelentés szerint lakhe­lyé­ről ismeretlen helyre távozott. Akik valamit tudnak a hollétéről, hívják a 112-es segélyhívó számot. Az eltűnt gyerek vékony alkatú, 155-160 cm magas, szeme zöld, haja szőkésbarna. Eltűnése idején szürkészöld, rövid ujjú inget, kék rövidnadrágot, szürke sportcipőt viselt. 

Kampányban
A négyévente ismétlődő politikai kampányok jobbik feléhez tartozik az, hogy a pártok képviselői ilyenkor „észreveszik”, bizonyos dolgok meglehetősen elhanyagolt állapotban leledznek. Hétvégén egy, az RMDSZ-hez köthető akció során felújították a Honvéd-kút melletti pihenőhelyet, az EMSZ emberei pedig kitakarították és kicsinosították a Büdöskút környékét.

Könnyű baleset
Szombaton este riasztották a 112-es segélyhívó számon a baróti egyenruhásokat, hogy Vargyason áldozattal járó közúti baleset történt. A helyszínelők megállapították, hogy egy Olasztelekről Vargyas felé motorbicikliző férfi a kanyarban elveszítette uralmát a jármű fö­lött, és kisodródva súlyosat bukott, orvosi ellátásban kellett részesíteni. A balesetnek más következményei is lesznek, a sérült felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett forgalomba be nem írt járművet, ezért a törvény előtt kell felelnie. 

Forgalmi bűncselekmények
Vasárnapra virradóra Zágonból Nagypatak felé tartó mopedest igazoltattak az egyenruhások, a 26 éves fiatalembernek nem volt érvényes jogosítványa, és ivott is. Vasárnap délután a baconi rendőrök próbáltak igazoltatni Magyarhermányban egy sofőrt, aki papírokat sem volt hajlandó bemutatni (kiderült, hogy bevonták a jogosítványát), nem akart a szondába lehelni (kiderült, hogy ivott), és agresszíven viselkedett, ezért meg is kellett bilincselni, vaskos dosszié készül a nevére. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. augusztus 12., 20:28
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Doborog a kampany!Kezdin pl.neki fognak az udvarterek folujitasanak[de befejezni?],ovoda folujitas,10-20 meter jardara aszfalt kerul,a Bem utcanak neki fogtak es mar felbe is hagytak az eredmeny ketszeri[2] csoszakadas es egy pince elarasztasa vizzel pedig az iden bekellett volna fejezni az uca modernizalasat{VASUT UTCA 2}? HOGY_HOGY es MIERT a valasztasok elotti honapba “dolgoznak”ekkora buzgosaggal?????A lekoszono vezetes mikor szamol be hogy mit csinaltak az elmult4 evbe, Konkretan .Pl.1 evbe ennyi km.aszfalt szonyeg ,ennyi km uj jarda…..stb,stb….ennyivel tartoznak a szavazoknak,Vagy nem???