Felhívás!

Röviden

Szült, de a baba sehol

Hétfőn, június 8-án az esti órákban Barót egyik egészségügyi intézményében jelentkezett egy nő, akinek állapota arra engedett következtetni, hogy rövid idővel azelőtt szülésen esett át, ám a kisbaba hollétéről semmit se tudott mondani az őt ellátó egészségügyi kádereknek. A történtek kiderítése érdekében a rendőrség vizsgálatot indított, tudtuk meg a megyei rendőrség szóvivőjétől, az ügyről részletek valószínűleg csak később fognak kiderülni. (böjte)

Egyéb híján fémet lopott

A sepsiszentgyörgyi rendőrségen június 6-án jelentette egy helybeli lakos, hogy a május 29. és június 6. között ismeretlen tettes lopási szándékkal, erőszakkal behatolt a garázsába. A rendőrség azonosította a feltételezett elkövetőt, a 31 éves férfi május 31-én állítólag átmászott egy telek kerítésén, az udvaron talált eszközökkel kifeszítette a garázsajtót, bent értékek után kutakodott, de nem talált olyasmit, ami érdekelte volna, ezért inkább az udvarról gyűjtött össze fémeket, amit aztán egy begyűjtőhöz szállított. A vizsgálat minősített lopás címén folytatódik. (bl) 

Leesett a szekérről

Június 6-án 18 óra körül a bodzafordulói Hosszú utcán, a 121A megyei úton hajtotta lovas szekerét egy 53 éves férfi, és adott pillanatban egyensúlyát veszítve a bakról az úttestre zuhant. Valaki a 112-es sürgősségi telefonszámot használva a helyszínre hívta a rendőrséget. A megsérült férfi azt mondta, rosszul lett, elszédült, ez okozta az esést. A rendőrségi sajtóközleményben nincs utalás arra, hogy ittas lett volna. Sürgősségre szállították vérző sebei ellátására, de nem kellett kórházba beutalni. (bl) 

Motorbaleset a megyehatáron

Ozsdola övezetében, a 2D jelzésű országúton, egy Vrancea megye felől érkező motorkerékpáros nem lassított eléggé a nagyon veszélyes balkanyar előtt, a jármű a kanyarban lesodródott az úttestről és felborult. Esés közben a motorkerékpár 17 éves lány utasa zúzódásokat, horzsolásokat szenvedett, ezért kórházba vitték ápolásra, sebeinek kötözésére. A 31 éves motorkerékpárossal szemben gondatlanságból okozott testi sértés címén indul eljárás. Nem volt szeszes italok hatása alatt a baleset pillanatában (bl)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.