Felhívás!

RÖVIDEN

Bántalmazásra, fagyásra panaszkodott
Csütörtökön egy 48 év körüli férfi Csernátonból riasztotta az egyenruhásokat, és arra panaszkodott, hogy agresszió áldozatává vált, illetve fagyás nyomai vannak a lábán. A helyszínen azt állította, hogy pár nappal azelőtt vált az agresszió áldozatává, ennek következtében kellett patakba gázoljon, így magyarázhatóak a fagyás nyomai. Mentőautót hívtak hozzá, az ügyben pedig nyomozás indult.

Lángolt a ház és a csűr
Pénteken hajnalban, 4 óra körül riasztották a megyei lánglovagokat, miután Haralyban kigyulladt egy lakóház és egy csűr – tájékoztatott Tolvaj Marius, a megyei tűzoltóság szóvivője. A lángok gyorsan terjedtek a családi ház tetőszerkezetén, illetve a gazdasági épületen. A helyszínre 5 tűzoltóautó sietett mind a megyeszékhelyről, mind Kézdivásárhelyről, a berecki munkapontról, illetve Gelencéről is önkéntesek érkeztek a tűz oltására. A lánglovagok körülbelül 8 órán át iparkodtak megfékezni az épületek tetőszerkezetét 210 négyzetméteren beborító lángokat, munkájukat nehezítette a csűrben tárolt, begyulladt nagy mennyiségű szalma (15 tonna), illetve gabona (2 tonna), de az itt tartott gazdasági gépek, kisállatok, szárnyasok is a lángok martalékává váltak. Végül sikerült megfékezni a valószínűleg meghibásodott kéményből kipattanó szikra okozta tűzvészt, és az anyagi károk mellett szerencsére nem volt emberi áldozat. 

75 éves nő sérült
Pénteken dél körül egy 49 éves sofőr éppen Málnás település közelében közlekedett (Sepsiszentgyörgy-Csíkszereda irányban), amikor balra fordult, és a 122B megyei útra tért volna rá. Manővere során nem adott elsőbbséget a vele szemben jövő, szabályosan közlekedő járműnek, így okozott közúti balesetet. A baleset során egy 75 éves nő, a szabályosan közlekedő gépkocsi utasa könnyen sérült. A sofőröket alkoholszondáztatták, ám egyikük sem fogyasztott alkoholt, mielőtt kormány mögé ült volna. A sérültet kórházba szállították orvosi ellátásra, illetve a sofőröket vérvételre kísérték be. Az ügyben nyomozás indult.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.