Felhívás!

Ravatalozó épült Pákéban

Ravatalozó épült Pákéban Kovászna megye

Nemrég adták át a pákéi ravatalozóházat, amelyet a lakók kérésére épített önerőből az önkormányzat. Ugyanakkor nekifogtak a teleki ravatalozó építésének is.

Tánczos Szabolcs barátosi polgármestertől megtudtuk, hogy jó ütemben haladt a ravatalozó megépítése. A munkálatnak tavaly nyáron fogtak neki, és idén júliusban már megtörtént a hivatalos átadás is. Az önerőből finanszírozott ravatalozót Kovászna megyei építkezési vállalkozás, a Consac Kft. építette.

– A községvezetésben én polgármesterként, illetve az alpolgármester és tanácsos kollégák is fontosan tartják, hogy olyan beruházásokat, munkálatokat valósítsunk meg, amelyeket a lakók igényelnek. Két éve a tanácsosok útján jelezték a pákéiak, hogy egy ravatalozóra tartanának igényt, mi pedig eleget tettünk ennek a kérésnek – mondta Tánczos Szabolcs.

Barátos községben így most már két ravatalozó van (egy Barátoson és egy Pákéban), de épül a harmadik is, az már Teleken. Ez utóbbi, ugyancsak önerőből finanszírozott építkezéshez már hozzáfogtak, és a kivitelezési szerződés értelmében egy éve van a kivitelezőnek megépíteni. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.