Felhívás!

Pontosít a koronavírusos kovásznai férfi!

Pontosít a koronavírusos kovásznai férfi! Kovászna megye

Újabb információkkal keresett meg Virgil Brașoveanu, a koronavírussal kezelt férfi. 

Mint mondta, pontosítani szeretne, mivel elkerülné a családja és jómaga rossz megítélést a közösség részéről. A férfi közölte: hazaérkezésük után hétfőn és kedden bement dolgozni a cégéhez, mintegy másfél órát töltött ott, de óvatosságból nem ment egy méternél közelebb senkihez. Egy 60 éves hölggyel társalgott hosszabb ideig, őt már tesztelték és negatív lett az eredmény. Virgil Brașoveanu hozzátette: a másik két fertőzött is családtag: a 77 éves idős nő az édesanyja, a 16 éves lány pedig a fia barátnője. Mindketten jól vannak, nincsenek súlyos tüneteik. 

Mint korábban már beszámoltunk, telefonon értük el a kovásznai család fertőzött tagjait, akik elmesélték mikor és hogyan érkeztek haza Olaszországból, illetve miként cselekedtek ezután. 

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 14., 18:29
  ÉRTÉKELÉS: 82

  Szóval pontosítás….. !Újabb hazugságokkal!
  Tudja vajon ez a személy, hogy indulhat bűnügyi eljárás, akik egy fertőzött térségből hazatérve nem tartották be a házi karantén szabályait és a betegséggel kapcsolatos hamis nyilatkozatért is nyitanak bűnügyi dossziét? Tehát bevallja, hogy találkozott személyekkel, tehát nem tartotta be a karantén szabályait!
  A törvény rájuk is érvényes!!!!!

  • User
   Dátum: 2020. március 14., 19:03
   ÉRTÉKELÉS: 50

   Érvényes kéne legyen…de szerintem itt nem fog érvénybe lépni ..el fogjàk tusolni az egészet.A büszkesége nem engedte meg hogy jelentkezzen.Azon csodálmozom hogy merték nyilvánosságra hozni a nevüket🤔Idáig titkolták
   .

 • User
  Dátum: 2020. március 14., 19:41
  ÉRTÉKELÉS: 15

  Abba kellene hagyni a rosszindulatú kommenteket ezekkel a személyekkel kapcsolatosan, hiszen a szálakat elvarrták már utánnuk. Másképp nem lenne 309 személy elizolálva! Ez is bizonyítja, hogy együtt működtek a hatóságokkal.
  Kissé szerencsétlen a helyzetük, mert ők voltak az elsők Kovászna megyében, így az egész közösség gyűlölet beszéde az ők vállukat nyomja. Lehetett volna bármelyik a több mint 30000 román állampolgár közűl, akik hazaözönlöttek Olaszországból, még mielőtt ott lezárták a határokat.
  Jobban tesszük, ha energiánkat abba fektessük, hogy a vírust legyőzzük, elizolált társainkon segítsünk és a média álltal felfújt pánikot lenyugtassuk.

 • User
  Dátum: 2020. március 14., 19:43
  ÉRTÉKELÉS: 55

  ebbol az derul ki, h tudataban volt, annak amit tett, hiszen nem ment szandekosan 1 m -nel kozelebb a munkatarsakhoz, s a csaladtagok nem szamitanak…tehat bevallta….

 • User
  Dátum: 2020. március 14., 20:06
  ÉRTÉKELÉS: -31

  Csak olyan személyek is házi őrizet alatt vannak ,akik nem is találkoztak,Virgilel elég ha azt mondod hogy az ő cegjénél dolgozol s már kijelentik ülj othon 14 napot!Jól fel fújták a dolgokat!

  • User
   Dátum: 2020. március 14., 22:49
   ÉRTÉKELÉS: -6

   Nem értem, hogy az alkalmazott aki bement, anélkül, hogy tudja, hogy be fognak menni a főnökei, miért senkiházi barom? Névtelenül mindenki okoskodik, mert tudja, hogy névvel minősítené egy ilyen hozzászólás.

  • User
   Dátum: 2020. március 14., 22:50
   ÉRTÉKELÉS: 8

   De egyébként tudok olyant is aki benn se volt a cégnél, nem is találkozott velük és úgyis otthon kell üljön 14 napot. Minden információnak azért amit hallunk nem kell bedölni.

 • User
  Dátum: 2020. március 14., 21:41
  ÉRTÉKELÉS: 24

  Mit lehet tudni arrol a dsv-es szemelyrol aki a hazaspar egyikevel talalkozott, majd az allategeszsegugynel is volt!?Tud valaki valamit konkretan? Mert tobben is voltunk a hivatalnal? Mit tudnak errol az alkalmazottak?

 • User
  Dátum: 2020. március 15., 6:09
  ÉRTÉKELÉS: 21

  Javaslom, a kovásznai hatóságok, kövessèk le minden mozdulatát a hazaèrkező házaspárnak tèrfigyelő kamerákon vissza nèzve attól a dátumtól amikor átlèptèk a határt.

 • User
  Dátum: 2020. március 15., 13:17
  ÉRTÉKELÉS: 14

  Egy kicsit se furcsa nekük, hogy más fertőzöttel szemben csak ők kell éjjel nappal tisztára mossák magukat? Jó , hogy a sajtó is külön helyet ad a hazug önigazolásaiknak! De hát persze, hogy sztárok lettek ! Nem akármilyen halandók ! Hajrá drága média , még sok cikket róluk, mert biztosan jól megfizetik a sajtót s így az újságírok is átvészelik velük a krízist ! SZTÁRBAN SZTÁR ! Legalább, ha már ennyire naprakészek kell legyünk velük, megtudhatnánk hogy a 10.000 lejes bírságot ki merték-e róni rájuk úgy mint más fertőzöttre akik nem tartották be az elkülönítést ????