Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Piacosabb lett a szászfalusi krumpli

Piacosabb lett a szászfalusi krumpli Kovászna megye

A Kézdiszászfaluban élő, egyebek mellett krumpli- és hagymatermesztéssel foglalkozó Péter Mihály egyéni vállalkozó idéntől „szintet lépne”, amint az alábbiakban is kiderül.

Hirdetés
Hirdetés

„Édesapám, Péter Benedek a `90-es években kezdett gazdálkodni, majd felnőttként engem is beavatott a tevékenységbe, amit közösen fejlesztettünk tovább” – osztotta meg lapunkkal Péter Mihály. Hozzátette, krumpli- és hagymatermesztőként megvannak a visszajáró vásárlóik, azonban a piacképesség növelése érdekében a minőségi termékhez megfelelő „külcsínt” kívántak társítani, amihez csomagológépre volt szükségük.

Tavaly olvasott a Székely Hírmondóban a Bethlen Gábor Alap által a Családbarát program keretében meghirdetett pályázati lehetőségről, és be is nyújtotta az iratokat a megfelelő gép beszerzésére. Kérelmét pozitívan bírálták el. A támogatás részben fedezte a mérlegből és csomagolóstandból álló felszerelés árát, emellett egy, a gépet kezelő gyakornok bérét is. Zárszóként megjegyezte, bízik benne, hogy tetszetősen csomagolt termékeikkel képesek lesznek a konkurenciával lépést tartani.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. február 14., 10:51
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Gratulálok az ügyes székely vállalkozónak aki ősei örökébe lépett és magasra fejlesztette azt. Sok sikert kívánok a továbbiakban is !