Felhívás!

Pénzt hoztak a megyébe

Pénzt hoztak a megyébe Kovászna megye

A fennállásának 18. évfordulóját ünnepelő, uniós pályázati forrásokat menedzselő Vidékfejlesztési Ügynökség (AFIR) egy december eleji ünnepségen díjazta a legsikeresebb pályázókat. Megyénkből több polgármester, egyesület és egyéni vállalkozó is átvehette az elismerést jelentő oklevelet és emlékplakettet a Gyulafehérváron megtartott eseményen.

A 7-es régióban, melyhez hat megye tartozik (Fehér, Maros, Hargita, Kovászna, Brassó, Szeben), Ráduly István uzoni polgármester a községnek a legutóbbi pályázati ciklusban megnyert 8 pályázattal előkelő második helyezettként kapta a kiválósági díjat. Rajta kívül még a dálnoki, kőröspataki, valamint a dobollói és bárkányi elöljárók közösségért végzett tevékenységét értékelték.

Mint különlegesen sikeres pályázó, hasonlóképpen elismerést kapott a Szakáll András vezette Progressio LEADER Egyesület, mely 2 millió 700 ezer eurót juttatott a megyei kistérségeknek a fejlesztésekre, a szépmezői öntözőrendszert működtető egyesület, amelyet dr. Bartha János elnök képviselt és Motica Róbert egyéni vállalkozó.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. december 11., 18:50
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Nincs is baj amikor 1 község pályázik! Kitünő, minden elismerésem! Remélem azonban, h mihamarabb befelyezik a földesúrak finanszirozását! A nép pénze került minden településen 1-2,3 újgazdag kezébe! Én 20 éve becsületesen dolgozok 2-2500 lejért, a paraszt újgazdag mindenre pályázik amit az esze felér milliókért! RABLÓ BANDA!!!