Felhívás!

Pályáznak felújításra

Pályáznak felújításra Kovászna megye

A kormány tartalékalapjából nem kapnak, de lehet kormánypénzt pályázni a kommandói iskola felújítására, mondta el Tamás Sándor megyetanácselnök a Megyeinfó negyedik kiadásán.

A megyei tanács a prefektussal együtt készített el egy kormányhatározatot arra, hogy a kormány tartalékalapjából 3,5 millió lejt kérjenek a kommandói iskola felújítására. A hivatalos válasz szerint a tartalékalapból ezt az összeget nem tudják biztosítani, de felhívták a figyelmet a helyi fejlesztések országos programjára (PNDL), amelyből viszont juthatna hasonló beruházásokra.

– A polgármesterekkel való konzultáción már végigbeszéltük, de még egyszer elmondom: március 15-e a határidő arra, hogy a polgármesteri hivatalok közvetlenül a fejlesztési minisztériumhoz pályázzanak. Szakmai segítséget eddig is nyújtottunk, ezután is nyújtunk, de ebben az esetben senki helyett nem pályázhatunk – hangsúlyozta a megyei tanács elnöke. A kommandói tanács elfogadta a vonatkozó határozatot, a Szántó Emese és Stela Florea által elkészített megvalósíthatósági tanulmány és látványterv rendelkezésre áll, az ügy jó úton halad – vélte a megyei tanács elnöke.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.