Felhívás!

Ötös média alatt Erdővidék fele

Ötös média alatt Erdővidék fele Kovászna megye

A baróti Gaál Mózes Általános Iskolánál az év végi Országos Értékelő Vizsgán hatvannyolc tanuló vett részt, közülük tízen fellebbeztek az előzetesen kifüggesztett eredmények ellen, öten közülük két tantárgyból is.

A legtöbben (kilencen) a román vizsgaeredménnyel voltak elégedetlenek, ám a fellebbezés után mindössze hármuknak az eredményén javítottak, hatan még gyengébb jegyet kaptak. A legfeltűnőbb egy 3,6-os vizsgajegy 5-re való kijavítása volt, mások alig néhány tizedponttal kaptak többet, illetve kevesebbet.

A matek eredményeket négyen fellebbezték meg, hárman végül nagyobb jegyet, egy diák pedig kisebb jegyet kapott.

Úgy tűnik, hogy a magyarból kapott vizsgajegyekkel voltak a legelégedettebbek a diákok, itt mindössze két fellebbezést jegyeztek.

Ha az értékelő vizsgát erdővidéki összesítésben nézzük, mindenre lehet okunk, csak nyugodtan hátradőlni nem: ha jól számoltuk a médiákat, akkor legjobban az erdőfülei diákok teljesítettek 7,38-as általánossal (őket követi Nagybacon és Vargyas), a táblázat másik felén pedig a középajtai, a bölöni és a magyarhermányi diákok vannak, alig valamivel a 3-as általános felett. A baróti diákok 4,91-es általánosa szinte középszerűnek mondható ebben a mezőnyben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. július 2., 9:12
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Tisztelt magyar közösség ezen kell elgondolkodni ! Itt vannak az igazi problémák ,de ez mind megfelel az elvtársaknak mert az analfabéta nyájat aprópénzen könnyebb terelni .Hátulütöje ,az igazi értékes emberek ki öregednek ,odavész a magyar nemzet !