Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ötödik alkalommal szervezik

Ötödik alkalommal szervezik Kovászna megye

A sepsiszentgyörgyi Menyasszony Műhely várja hétvégén azokat a lányokat, akik a közeljövőben mennek férjhez. A rendezvény célja, hogy szakértőkkel hozza össze a mátkákat, hogy aztán semmiért ne kelljen aggódniuk a nagy napon.

Az esemény egy csajos délután lesz, ahol lehetőség nyílik szakértő esküvői szolgáltatókkal beszélgetni és tanácsot kérni tőlük a nagy nap előtt – mondta Bíró Boróka, a szervező négy lány egyike. Mint mondta, a Menyasszony Műhely gondolata három évvel ezelőtt született meg, az első műhelymunkát 2018 márciusában tartották, azóta pedig három helyszínen négy alkalommal szerveztek hasonló találkozót.

Célként tűzték ki, hogy minden évben legalább egyszer, esetenként kétszer, tavasszal és ősszel újra és újra műhelyt szerveznek az épp férjhezmenni készülő hölgyek számára.

Hirdetés
Hirdetés

– Szeretnénk, hogy itthon is természetessé váljon az, hogy a következő évben házasodni készülők eljöjjenek az őszi műhelyünkre, illetve az adott évben házasodók a tavaszira. Az esemény zártkörű és kis létszámú, nem expó jellegű, hanem sokkal személyesebb – tette hozzá Boróka, hozzátéve, hogy két részből áll: a szolgáltatók bemutatkozásából és a menyasszonyok kiscsoportos tevékenységéből.
Az ötödik menyasszonyműhelyre október 19-én, szombaton kerül sor a Fidelitas Hotel konferenciatermében

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük