Hirdetés
Hirdetés

Öt kiskorú áldozat

Öt kiskorú áldozat Kovászna megye

A média érdeklődésére kiderült, hogy amíg Háromszéken a tavalyi, illetve idei esztendő első hat hónapját kielemezve, a bűntények számában enyhe csökkenés érhető tetten, addig a nemi erőszak, illetve nemi erőszak kísérletének számadatai ugyanebben a periódusban közel négyszeresére ugrottak. Aggasztó, hogy az áldozatok között 5 kiskorú is szerepel.

Hirdetés
Hirdetés

A Kovászna megyei rendőrség statisztikai adatai szerint a tavalyi, illetve az idei esztendő első hat hónapját összehasonlítva 252 esettel csökkent a bűncselekmények száma. Sajnos, nem ilyen pozitív a mérleg az elkövetett, illetve a megkísérelt nemi erőszakok terén, ugyanis, míg tavaly az első félévben 3 idevágó eset volt, idén már 11-re ugrott ezeknek a száma.

Az is kiderült, hogy tavaly a 3 elkövetett, illetve megkísérelt nemi erőszakból egy városon, kettő pedig vidéken történt, idén a 11 esetből 3-at városon, 8-at pedig vidéken követtek el.
Aggasztó, hogy Háromszéken a kiskorúak sincsenek teljes biztonságban, ezt igazolja a rendőrség által nyilvántartott 15 törvénytelen szexuális aktus is, illetve az is rémisztő, hogy 5 alkalommal gyermekek voltak a nemi erőszak, illetve nemi erőszak kísérletének áldozatai.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások