Felhívás!

Összekötő kapocs

Összekötő kapocs Kovászna megye

Új helyre költözött az RMDSZ baróti, illetve Erdővidék széki szervezetének, valamint Márton Árpád RMDSZ-képviselőnek baróti irodája. Az Új soron (a UPC székhelye mellett, a volt háztartási gépeket javító műhely helyén) helyet kapó, korszerű, tágas helyiség naponta 8–16, pénteken 8 és 14 óra között várja ügyfeleit.

Az új irodát január 15-én, kedd délben avatták, az eseményen részt vettek a szervezet helyi, valamint megyei vezetői, az RMDSZ erdővidéki polgármesterei, továbbá Márton Árpád képviselő is. Közülük többen beszédet is mondtak, kiemelve, hogy a baróti RMDSZ-iroda továbbra is összekötő kapocs kíván maradni az erdővidéki lakosok, valamint a szervezetet képviselő politikusok, illetve más, vezető beosztású személyek között, akik már a múltban is többször bizonyították, hogy Erdővidéken nem a széthúzást, az állandó cirkuszt, hanem a haladást, az összetartás erejét képviselik.

Hangoztatták, hogy az irodába bárki, bármikor, bármilyen problémával betérhet, mert ott meghallgatásra kerül, és nyilvánosságot kap. Szó esett az Erdővidéket érintő jövőbeni fejlesztési tervekről, beruházásokról is, ezekkel együtt a helybélieket is cselekvésre, a helyi források felhasználására, hasznosítására ösztönözték.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.