Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Öngyilkos akart lenni, megakadályozták ebben a gyorsan reagáló hatóságiak

Öngyilkos akart lenni, megakadályozták ebben a gyorsan reagáló hatóságiak Kovászna megye

Az egységes segélyhívószámon futott be egy riasztás július 13-ára virradóra ami szerint a sepsisznentgyörgyi Olt-hídon egy ember öngyilkosságra készült. A gyors hatósági beavatkozásnak köszönhetően ez végül nem következett be.

Az öngyilkosságra készülő személy nem volt józan, már a korláton kívül, leugrásra készen állt, testvére pedig a járdáról kérlelte, hogy álljon el a szándékától. Két ügyeletes rendőr és egy csendőr érkezett pillanatokon belül a helyszínre, és sikerült megfogniuk az ember karját, aki láttukra már elrugaszkodott a hídról. Átemelték a korláton, majd kórházba szállították – közli a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Hozzáteszik, hogy rendkívül büszkék a helytállásukért munkatársaikra: Sorinra, Cosminára, valamint a csendőrség kötelékébe tartozó Lászlóra.

Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. július 20., 10:28
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Hat ezek hogyne akadalyoznak meg,hisz annyian vannak itt Kovaszna megyeben mint a heringek!!Minden utca sarkon van egy egyseg es akkora a bizonyitasu vagyuk hogycsak Na!!!!Az egesz orszagban nincs annyi ehenkorasz rendor mint itt Kovaszna megyeben!!!!