Felhívás!

Nincsenek ellenőrök

Nincsenek ellenőrök Kovászna megye

Czimbalmos-Kozma Csaba sepsiszentgyörgyi városgondnok lapunk kérdéseire elmondta, csak akkor szándékoznak beindítani Sepsiszentgyörgy fizetéses parkolóinál az automatákat, amikor lesz, aki ellenőrizze ezek használatát.

Továbbra is a belügyminisztérium hatáskörébe tartoznak a helyi rendőrök, ezért a megyeszékhelyen nem lenne, aki ellenőrizze, hogy szabályosan használják-e a polgárok az újra beindított parkolójegy-automatákat – derült ki érdeklődésünkre.

Mint arról korábban beszámoltunk, a városvezetés a szükségállapot megszűntetése után azt fontolgatta, hogy újra fizetéskötelezővé tenné a parkolók használatát, a jelenleg műanyag fóliával letakart parkoló automatákat újra működésbe helyezné, ám időközben rájöttek, hogy ezek szabályos használatát egyelőre nincs, aki ellenőrizze.

– Ahogy visszakerül a hivatal alárendeltségébe a helyi rendőrség, azonnal beindítjuk az automatákat. A parkolási díj nem változik, erről nem volt szó. A lakosságot természetesen megfelelő időben értesítjük majd a beüzemelésről – összegzett Czimbalmos.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások