Felhívás!

Nem tágítanak a szülők

Nem tágítanak a szülők Kovászna megye

Baróton továbbra sem csillapodnak a kedélyek, ami az oltszemi intézményben nevelkedő gyermekek egy részének a városba költöztetése körül kialakult vitás helyzetet illeti.

Korábban, mint azt már hírül adtuk, több mint másfélezer személy aláírásával, a családi házak építésének ellenzői petíciót nyújtottak be a baróti polgármesteri hivatalhoz, de további intézkedéseket is terveznek.

A tiltakozók – javarészt olyan szülők, akiknek iskolás gyerekeik vannak – leginkább azt nehezményezik, hogy a városvezetés figyelmen kívül hagyta őket, amikor az oltszemi gyermekek Barótra költöztetéséről döntött, és amiatt aggódnak, hogy saját gyermekeik kerülnek hátrányos helyzetbe az államilag gondozottak miatt, értve ezalatt iskolai helyzetüket, utcai biztonságukat. Bár többen próbálták meggyőzni a szülőket arról, hogy nincs amitől tartaniuk, a költöztetés ellenzői nem tágítanak. Mint értesültünk, az ügyben lakossági fórumot kívánnak összehívni, egyúttal utcai tiltakozó megmozdulást is szerveznének a jövő hét folyamán. Ezen ügyekben hétfőn kérelmet nyújtottak be a baróti polgármesteri hivatalhoz

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. március 19., 12:24
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Lakossági forumot kell tartani, s ott eldöl ki mit akar, de a nép szava kellene a döntő legyen mindenképp! ha Szotyorba ellen lehetett állni akkor itt is nyerő kellene legyen a nép akarata, párt ide vagy oda közelednek a választások s ki hogy vet úgy arat!