Hirdetés
Hirdetés

Nem halad a munka

Nem halad a munka Kovászna megye

Igen nehezen vagy egyáltalán nem halad a csatornázás Sepsikőröspatakon. Kisgyörgy Sándor polgármester szerint „valami csodának kellene bekövetkeznie” ahhoz, hogy a munkálatok időben elkészüljenek.

Hirdetés
Hirdetés

A helyiek már 2020 májusában próbálták elmagyarázni a dél-romániai cég képviselőinek, hogy ne úgy számítsák, hogy egy júniusi, vagy akár egy szeptemberi munkanap ugyanannyi, mint egy decemberi vagy februári munkanap, mert errefelé, ha nem is olyan mértékben, mint évtizedekkel ezelőtt, de télen még néha hideg van és hó – nem volt, akinek.

– Az elején egyetlen munkacsoport dolgozott. November végén, amikor látták, hogy gond lesz, még küldtek egy csapatot, még az időre sem panaszkodhattak, hisz szép, hosszú ősz volt, de nagyon le vannak maradva. Valami csoda kellene, hogy ennek májusra vége legyen. Az is haladás lenne, hogy valamennyi kavicsot szórjanak azokba az utcákba, amelyeket már befejeztek, hogy az emberek ne túrják a sarat – mondja Kisgyörgy Sándor.

A pályázaton nyertes Dâmboviţa megyei cég 2020. május 22-én kezdte el a munkát, amelynek eredményeképpen a kőröspataki lakóházakból összegyűjtött csatorna tartalmát Árkos végében kellene a hálózatba pumpálni. A községhez tartozó Kálnok csatornahálózatának kiépítésére csak ezt követően lehetne pályázni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások