Felhívás!

Négyen sérültek meg egy frontális ütközésben Dálnok közelében

Négyen sérültek meg egy frontális ütközésben Dálnok közelében Kovászna megye

Közlekedési baleset történt szerdán este a DN11 jelzésű országúton, Dálnok közelében. Két személyautó ütközött össze egy sikertelen előzési manőver nyomán.

A rendőröket 18 óra körül értesítették a 112-es segélyhívó számon a balesetről, a helyszíni vizsgálatok alapján egy személyautó egy kamiont próbált megelőzni, de a manőver közben frontálisan ütközött egy, a másik irányból szabályosan közlekedő személyautóval.

Az ütközés nyomán négy személy sérült meg, akiket a mentők kórházba szállítottak.

A helyszínelés alatt az országutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat egy másik útvonalra terelték.

A rendőrök folytatják a nyomozást a baleset pontos körülményeinek feltárása érdekében.

( Fotó: Brassói Regionális Útügyi Igazgatóság)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 12., 8:37
  ÉRTÉKELÉS: 58

  A kettős záró vonal csak a hülyéknek van… Azoknak akik betartják a szabályokat. A “smekerek” tesznek rá, s ártatlan embereket megölnek, megnyomorítanak. Na de az új rendőr főnökasszony, akit Brassóból helyeztek ki, az majd megmutatja, hogy rendet csinál. Hát amióta kinevezték, megsokszorozódtak a balesetek, a halálos balesetek is… A közlekedési rendőrség elvétve van jelen a terepen. Csernátonba vagy Maksán ha betartod a sebességkorlátozást mindenki meg akar előzni, mindenki nagyon ideges, lehet az kamionos, haszonjármű vagy személyautó…

  • User
   Dátum: 2019. december 12., 18:57
   ÉRTÉKELÉS: 8

   Nem beszélve arról, hogy miután újra festették az útszakaszt fejtelenül táblázták azt ki. A kettős záróvonal és az előzni tilos tábla annyira rövid szakaszra van téve, hogy ha valaki nem ismeri a helyet akkor simán elnézheti s mire nekifog előzni arra a völgyből ki is jött szemben a szabályoson közlekedő jármű. A rendőrség láttamozza a közúti táblák kihelyezését. Vagyis ezekért a balesetekért, mint ez, őket is felelősség terheli.

 • User
  Dátum: 2019. december 12., 9:54
  ÉRTÉKELÉS: 16

  Nem értem meg tilosban hogy akkart előzni,, nem régen engem is ezen a helyen előzőt meg egy bukaresti és még dudalt is rám,, 200-metere várták is a rendőrök,bisztos őrült nekik, sajnálom az ártatlanok szenvednek többször, a szabajtalan nagy képü sofőrök miatt! Gyógyulást kívánok a sérülteknek!

  • User
   Dátum: 2019. december 12., 12:11
   ÉRTÉKELÉS: 8

   Néha Maksán azért dolgoznak a rendőrök, de nem a B, BC, BV, VN és NT illetőségű rohangálókat állítják meg, hanem a HR és CV környékiek papírjaira annyira kíváncsiak, hogy fel se néznek belőle, amikor mögöttük eldübörögnek az említettek.

  • User
   Dátum: 2019. december 12., 12:54
   ÉRTÉKELÉS: -1

   Két óráig latolgatták, hogy használható – e az a két mezei út, ami Dálnokkal szemben és Maksa közepén lemegy a medencébe….terelőútnak sem valóságos…csak azon mehettetek volna….

 • User
  Dátum: 2019. december 12., 10:38
  ÉRTÉKELÉS: 8

  És meg is van az eredménye a nagy rohanásnak, türelmetlenségnek! Naponta baleset azon az útvonalon! Soha nem nőnek fel az itteni soförök, embertelen és ijesztő ami a romániai útakon van! Az illetékesek kellene legalább felébredjenek, már nagyon ideje volna megszélesíteni azt az útszakaszt, Kézdi-Brassó között, hogy a sok őrült legyen ahol előzzön balesetmentesen!!!!