Felhívás!

Negatívak lettek az eddig elvégzett tesztek

Negatívak lettek az eddig elvégzett tesztek Kovászna megye

Az eddig elvégzett összes COVID19-teszt negatív a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház szülészet-nőgyógyászat, neonatológia, szülőszoba osztályain karanténba helyezett egészségügyi személyzetnél – adta hírül Tamás Sándor, a megyei önkormányzat elnöke. 

Tamás Sándor hozzátette: várják a további teszteredményeket, és kitartást kívánt a kórház alkalmazottainak. Hozzátette: aggódnak és drukkolnak a bentfekvő anyukákért, gyerekekért, de bízik benne, hogy minden a legjobban alakul.

Az önkormányzati vezető arra kér mindenkit, őrizzék meg nyugalmukat. Ne bűnbakot, hanem megoldásokat keressenek. Sokkal fontosabb most betartani a hatósági előírásokat, minél jobban csökkenteni a találkozást más személyekkel – írta Facebookján. 

Mint arról korábban beszámoltunk, igazoltak egy koronavírusos esetet a megyei kórházban, ahol a szülészet-nőgyógyászati és neonatológiai osztályt karantén alá helyezték. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 22., 19:29
  ÉRTÉKELÉS: 11

  Na álljunk meg egy szóra!!! Ez így nem elfogadható!!! Csak Bukarest adhat tájékoztatást, eddig így volt! Most már a politikusok is? Vagy csak ismét népbolonditás folyik! Bevetünk mindent ,hogy csend legyen.NE ÉLJENEK VISSZA AZ EMBEREK BIZALMÁVAL!!!!

 • User
  Dátum: 2020. március 23., 7:08
  ÉRTÉKELÉS: 18

  Eljárást kell indítani ellenük, ne magyarazkodjon, törvény bekell tartani Tamás úr, baj lesz, a nép haragja csúnya lesz, mert elege lett mindenkinek a hazugsagaitokbol.

 • User
  Dátum: 2020. március 23., 18:48
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Megálltam kacagás nélkül. Többet nem olvasok ilyen szemen szedett marhaságokat. Sem az emberi, sem az állati nem hír, nekem. Ha megsokallom az újság sem érkezik. Teszek róla…

 • User
  Dátum: 2020. március 25., 13:09
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ez ok,remelem medgyogyulnak es minden rendbe lesz veluk de milesz a tobbi betegel akit megfertosztek,ami nagy baj kovaszna megyebe ,az hogy nincs segijseg ,Bucarest nemfog segijteni, az orvasoknak megfelelo vedo ruha nincs se egyebb,jo volna hogy az elnok ur is kozbe jarna es tenne valamit kovaszna megye -ert , legalabb az egessegügyet ellatni becsuletes vedo ruhaval es aval ami ilyenkor szukseges,fertotlenitesek el maradnak az ucakrol es lehetne sorolni a tuzolto katonasag csak azert van hogy a nagy fizetes felvegyek okis tudnak a fertotlenitest vegezni kovaszna megye szinten nincs penz vegyszere, ne csak akkor legyen jo a nép amikor az alá irásokat kell gyujteni , hat megkel mutatni valamit a nep fele is.

 • User
  Dátum: 2020. március 25., 13:51
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Nev szerint tegyunk feljelentest az uzletekrol is 4 szerese lett mindenek az uzletekben pl erdovideken ,ez nem szamit szerintem Bucarest nemtud rola de teszunk elene hogy tudjanak rola,ilyenkor nincs elenorzes,