Felhívás!

Mozgó Délután a Bálint-nap jegyében

Mozgó Délután a Bálint-nap jegyében Kovászna megye

Szerdán a Zöld Nap Egyesület és a helyi önkormányzat sportirodája a kézdivásárhelyi sportcsarnokban rendezte meg az év első Mozgó Délutánját.

Az öt éve startolt rendezvény huszonhatodik kiadásán résztvevők asztaliteniszezhettek, szaladhattak, gombfocizhattak a Puskás Ferenc Gombfoci Klub tagjaival. Mindemellett az érdekeltek focizhattak, a kicsik az egyesület tagjai által tartott kézműves foglalkozásokon készíthettek újrapapírból és használt fonalból szívecskéket, kipróbálhatták a helyi Tanulók Klubja Jancsó László vezette modellezői által készített távirányítós autókat és repülőket, illetve Elena Ershova orosz EVS-önkéntes vezetésével a kalyaka-malyaka nevű rajztechnikával ismerkedtek.

– Az állandó tevékenységek mellett minden alkalommal valami újdonságot is bemutatunk, ezúttal Tuzson Erika Tünde, a Bod Péter Tanítóképző pedagógusa udvarlótáncot oktatott az érdeklődőknek a Bálint-nap felvezetőjeként, emellett a KSE kerékpár-szakosztálya jóvoltából görgőzhettek is – osztotta meg lapunkkal Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.