Felhívás!

Miklósvárt sem büntetik

Miklósvárt sem büntetik Kovászna megye

Barót város legutóbbi tanácsülésén miklósvári gondok is szóba kerültek. Nevezetesen a falufelelős, Vajda Irén többek között azt tette szóvá, hogy a helyi kultúrfelelőssel nem tudnak dűlőre jutni a kultúrotthon használatát illetően: előfordult, hogy az illető a kazán meghibásodására hivatkozva nem adta át a termet azoknak, akik igényelték volna.

Vajda Irén már többször érdeklődött a miklósvári ravatalozóház építésének helyzete felől is: mint ismeretes, Miklósvár az egyetlen a Baróthoz tartozó települések közül, melyben nincs ilyen létesítmény, a többi faluban azok mind 2012 óta épültek, Lázár-Kiss Barna András mandátuma idején. A polgármester megígérte, idén biztosan nekiállnak Miklósváron is az építkezésnek, egyelőre azonban meg kell várni, hogy Barótnak is legyen költségvetése, azért, hogy tudják, mihez tartsák magukat.

Nagy István volt polgármester is közbeszólt: azt mondta, illetve javasolta a jelenlegi baróti városvezetésnek, hogy figyeljenek egy kicsit jobban oda a miklósvári közösségre, „ne büntessék őket”. Mint már sokadszor, Lázár-Kiss ezúttal sem értett egyet Nagy érvelésével, miszerint Miklósvár büntetve lenne. „Ez nem igaz” – jelentette ki.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.