Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

„Miért kell fizetni?”

„Miért kell fizetni?” Kovászna megye

Népszerű a kovásznaiak körében a Lőrincz Zsigmond-sípálya alatt felépített korcsolyapálya, de akadnak olyanok is, akiknek nem tetszik, hogy a használatba vételéért fizetniük kell, merthogy „ajándékba” kapta a város.

Gyerő József polgármester elmondta, tény, hogy Sepsiszentgyörgy önkormányzata ajándékba adta a korcsolyapályát, de annak működtetése sokkal költségesebb, mint amire számítottak. Már a felépítésekor kiderült, gondok vannak vele, a javíttatása, a működési költségei, vagyis a villanyáram-fogyasztás, a karbantartás, a humánmunkaerő megfizetése stb. meghaladja a város erre a célra szánt költségeit.

Az elöljáró szerint a közösségi médiában panaszkodó pár személy véleményén kívül a hozzá érkező visszajelzések pozitívak, a látogatók nem sokallják a 10 lejes belépőt, ami a diákoknak, egyetemistáknak, nyugdíjasoknak ráadásul 5 lej.

Hirdetés
Hirdetés

Gyerő leszögezte, nem érti az elégedetlenkedőket, amikor nem volt pálya, az volt a baj, most van, és a szolgáltatást meg kell fizetni.

A városnak turisztikai szempontból is fontos a korcsolyapálya, hiszen lehetőséget tudnak biztosítani a téli sportok kedvelőinek a szórakozásra. Szombaton jégünnepet tartanak a pályán, ahol többek közt korcsolyaverseny, térzene, jégdiszkó várja az érdeklődőket, illetve a sípálya kezdő szakasza is megnyílik ma 15 órától a nagyközönség előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. január 8., 11:31
  ÉRTÉKELÉS: 31

  10 lejet egesznap korcsojazhacc akkormia a bajod? A bodegaba tizlejre ket sort veszel es egesznap nem ihatod itt meg teljes napod van korcsolyazni annyi penzet

 • User
  Dátum: 2019. január 8., 14:37
  ÉRTÉKELÉS: 20

  Az erdekesseg az, hogy akik panaszkodnak es kritizalnak rendszeresen korizni vannak es posztolgassak, hogy mijen jol erzik magukat. Akkor meg minek ez a sok megalazo szoveg???

 • User
  Dátum: 2019. január 8., 15:03
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Kezdin is 10 lej a felnott jegy, sot azert is kell fizetni 5 lejt, ha a gyereket bekisered az épületbe anelkul,hogy hasznalnad a jeget! Persze felügyeletet nem biztosít, tehat gyakorlatilag koteles vagy bemenni a kisebb gyerekkel es fizetni ha tetszik, ha nem. Szegyen ami itt vegig folyik! Srrol ne is beszelve, a belepoket egy olyan paraszt noszemely szedi, hogy az mar valami!!!

 • User
  Dátum: 2019. január 8., 18:18
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Meg a vegen kiderul, Szentgyorgyon a legjobb, 9 lej, a kisero ingyenes es jo nagy, normal meretu palya.Gyerek, nyugdijas 6 lej. Ja nem a rucafurdetos kozponti palyarol van szo, az hasonlo a kovasznaihoz.

 • User
  Dátum: 2019. január 9., 11:24
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Én nagyra értékelem hogy lehetőségunk van itt is korcsolyázni és akinek nem tetszik az ne mennyen oda el lehet menni tovább senki nem tartsa vissza de legalább ne kommentaljon köszönet a polgármesteri hivatalnak és jövőbe is legyen itt korcsolyapalya köszönettel Szidonia

 • User
  Dátum: 2019. január 12., 10:08
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Az ilyen és ehez hasonló szolgáltatásokért mindenütt a világon fizetni kell. De én aki tíz évet ingáztam a gyerekemmel napi 30 km.hogy kedvenc sportját üzze,tudom hogy mekkora öröm és boldogság a családnak ha van egy ilyen lehetöség a városukba. A hitetlenkedők kedvéért elmondom hogy Kovásznán születtem de Csikba mentem férjhez ott az igazi téli sport a jégkorong. Hatalmas áldozatok árán vittük minden nap a gyereket mert ezt szerette csinálni. Most már három éve Magyarország eggyik legjobb csapatában játszik,válogatott és a sporton kívül nagyon sok mindent meg tanit nekik egy ilyen közösség. Ugyhogy hajrá Kovászna. Én csak örülni és gratulálni tudok.